Den Haag,
19
januari
2022
|
07:25
Europe/Amsterdam

In verbinding werken en leren, hoe doe je dat samen?

Een nieuwe Samen Vooruit Sessie op 15 februari - Meld je aan!

Laptop Teams

Wij leren, onderzoeken en werken beter samen als we dit doen in verbinding met elkaar en onze studenten. Hoe we dat het beste kunnen doen is onderwerp van gesprek van de nieuwste Samen Vooruit Sessie op dinsdag 15 februari aanstaande. Kom even uit de waan van de dag, ontmoet elkaar digitaal en laat je inspireren tijdens verschillende online sessies. Meld je aan!

Verder met het strategisch plan
Dit is het jaar waarin we verder gaan met ons strategisch plan. Het plan verwoordt onze ambities om  ons onderwijs nog meer vanuit de praktijk ontwikkelen. Dat betekent onder meer dat we gaan investeren in onze samenwerkingen, deze verbeteren en mogelijk uitbreiden. Ook investeren we in interdisciplinair werken, en zetten we onze living labs en leergemeenschappen verder op om deze te laten bloeien. Dit doen we met studenten als partner. Samen leren, creëren en ontwikkelen wij om samen met oplossingen te komen voor maatschappelijke vraagstukken.

Genoemde ambities vereisen dat we van ‘top-down’ steeds meer richting een organisatie gaan waarin we interdisciplinair met elkaar samenwerken. Hoe doe je dit op een goede manier en met werkplezier? En hoe kunnen we beter en meer dan nu samenwerken met studenten als volwaardige partners? Wat voor impact heeft dat op ons onderwijs?

Meerdere online sessies
Over deze en andere vragen gaat het tijdens de volgende Samen Vooruit Sessie op 15 februari. Dit  duurt van 12.30 tot 14.15 uur. Je kunt kiezen uit verschillende online sessies. We zijn druk bezig met de invulling van het programma. Het hele programma vind je te zijner tijd via inholland.nl/samenvooruitsessies.

Doe je ook mee? Meld je aan! We hopen je daar te zien.

De volgende Samen Vooruit Sessie vindt plaats op 17 mei. Zet deze dus ook alvast in je agenda. Wat zou jij graag willen leren en waar heb jij behoefte aan? Laat het ons weten!