Den Haag,
31
augustus
2022
|
08:30
Europe/Amsterdam

In100-programma voor studenten Inholland Den Haag

Tijdens de In100 Den Haag, de eerste honderd dagen van studiejaar 2022-2023, organiseert de locatie Den Haag meerdere activiteiten met als doel een klimaat te creëren waarin onze studenten zich welkom en thuis voelen.  De eerste 100 dagen zijn cruciaal voor een succesvolle loopbaan in het hbo. In deze periode maken onze  studenten kennis met het hbo, wordt binding en betrokkenheid gecreëerd en zijn de eerste toetsmomenten.

Met de In100 hoopt Inholland Den Haag een bijdrage te leveren aan het vergroten van studiesucces en studentenwelzijn. Tijdens het programma dat van september tot en met december duurt, staat iedere maand een ander thema centraal.  

Thema's In100 Den Haag
September staat in het teken van ontmoetingen creëren en kennismaken. Deze maand  heeft als thema ‘Let’s meet!' Oktober is de maand van de mentale en fysieke gesteldheid: ‘Let’s feel good!' In november staat ondernemerschap, ontwikkeling en samenwerking centraal: 'Let's talk business!' We sluiten de In100 Den Haag in december af met 'Let's celebrate!'  De eerste honderd dagen zitten erop en  dat mag gevierd worden.

Welcome Week
De In100 Den Haag wordt afgetrapt met de Welcome Week van 5 tot en met 9 september. Studenten van het Studentsucces Centrum organiseren samen met WIR en ISO verschillende kennismakingsactiviteiten op het plein en in de tuin van Inholland Den Haag.  

Op het programma staan onder andere sport- en spelactiviteiten,  kennismaking met de interne dienstverlening voor studenten en het Haagse studentenleven. Student-dj's verzorgen muziek en Cirfood regelt heerlijke hapjes en drankjes. Het programma van de Welcome Week staat op de portal van het Studentsucces Centrum.