Rotterdam,
04
december
2019
|
11:06
Europe/Amsterdam

Inholland Academy van start met post-hbo Hybride ICT-docent

Speciaal voor ICT’ers met de ambitie om kennis en ervaring over te dragen op de nieuwe generatie, gaat Inholland Academy vanaf 17 januari van start met de post-hbo-opleiding Hybride ICT-docent.

Een hybride docent kiest ervoor deels als docent te werken en daarnaast ook werkzaam te zijn in een andere baan in loondienst of als zelfstandig ondernemer: een ICT’er die één of twee dagen per week les geeft in de eigen organisatie of in het hbo bijvoorbeeld. De opleiding Hybride ICT-docent is ontwikkeld naar aanleiding van het door Inholland Academy gewonnen aanbestedingstraject van Stichting CA-ICT. Deelnemers komen na succesvolle afronding van de opleiding in aanmerking voor maar liefst 3.000 euro subsidie van het Europees Sociaal Fonds. Inschrijven is nu mogelijk.

Ontwikkeling tot master
In de opleiding Hybride ICT-docent leer je taken uit te voeren op het niveau van een hbo-docent.Het programma bestaat uit de onderdelen toetsen, doceren, begeleiden, ontwerpen en professioneel docentschap. Als ICT’er leer je hoe je jouw kennis en vaardigheden op de juiste manier kunt overdragen. Met de opleiding verbreed je jouw inzetbaarheid en maak je de ontwikkeling door tot master in jouw vakgebied. Jouw enthousiasme voor en deskundigheid in jouw vakgebied geef je door aan nieuwe generaties ICT’ers.

 

Meer informatie?
Kijk voor meer informatie, downloads en inschrijving op de website van Inholland Academy.