Rotterdam,
22
maart
2017
|
11:11
Europe/Amsterdam

Inholland Rotterdam en Wereldhavendagen verstevigen samenwerking

V.l.n.r: Margrit Bosch van A Bunch of Choices, Bert Aben (voorzitter) en Sabine Bruijninkx (directrice) van de Wereldhavendagen en Eric Westhoek, locatiedirecteur bij Inholland Rotterdam.

Activiteiten bedenken en radio maken tijdens de Wereldhavendagen. Studenten van Inholland Rotterdam zetten zich dit jaar opnieuw in voor de organisatie van het maritieme evenement dat plaatsvindt van 1 tot en met 3 september in de havenstad. Eric Westhoek, locatiedirecteur van Inholland Rotterdam, ondertekende het samenwerkingscontract met Margrit Bosch van platform A Bunch of Choices en Sabine Bruijninkx en Bert Aben, respectievelijk directeur en voorzitter van de Wereldhavendagen.

Afgelopen jaar werkten Inholland Rotterdam en de Wereldhavendagen al samen. Die samenwerking beviel zo goed dat beide partijen hebben gekozen om de samenwerking te verstevigen. Vanaf dit jaar krijgen studenten de kans om zich structureel in te zetten voor het evenement in de vorm van bijvoorbeeld een stage. Ze krijgen begeleiding van de Wereldhavendagen Academy en organiseren onder meer de kick-off van de Wereldhavendagen op donderdag 6 april in Rotterdam.

De Wereldhavendagen is het grootste jaarlijkse maritieme evenement van Nederland en wordt dit jaar voor de veertigste keer georganiseerd in de Rotterdamse haven. Het doel van het evenement is om de band tussen de stad en haven te versterken. Bezoekers van jong tot oud kunnen naast scheepsbezichtigingen, demonstraties op het water en presentaties van havenbedrijven, genieten van een uitgebreid cultureel programma.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.