Rotterdam,
10
april
2019
|
09:30
Europe/Amsterdam

Inholland Rotterdam haalt 1.265 euro op tijdens Hart Loop Challenge

Tien collega’s van Hogeschool Inholland Rotterdam deden afgelopen zondag 7 april mee aan de actie van de NN Marathon Rotterdam: de Hart Loop Challenge. Door 10 kilometer per persoon te lopen haalden ze sponsorgeld op voor de LINDA.foundation om gezinnen te helpen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Leestijd +- 1 minuut

Als partner van MKB Rotterdam kreeg Inholland Rotterdam de mogelijkheid om deel te nemen aan de actie. Susan Krumins - topatlete en zilveren medaillewinnares op de 10 km - verzorgde de warming-up, liep de 10 km mee en was er voor de deelnemers tijdens een meet and greet. De tien deelnemende collega’s waren erg enthousiast over deze geweldige loopbeleving. In het kantoorpand van Nationale Nederlanden lieten ze na afloop foto’s maken in een fotobooth en konden ze genieten van hapjes, drankjes, een massage en muziek.

“Het was super om te doen! Dat je allemaal hetzelfde stuk loopt en ongeveer tegelijk finisht op de Coolsingel is erg leuk. Volgend jaar moeten we echt met een grotere groep lopen”, aldus collega Peggy Kikkert. Met een bedrag van 1.265 euro behoorde Inholland als 'Pink Power' tot het derde topteam van de challenge. Het hoogtepunt van het event was de bekendmaking en uitreiking van het totaal ingezamelde bedrag voor de LINDA.foundation: 86.000 euro!

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.