Zaragoza/Haarlem,
19
april
2019
|
07:49
Europe/Amsterdam

Intensive Programme Zaragoza groot succes!

Studenten van de economische richtingen van het Domein Business, Finance & Law (Den Haag, Rotterdam en Alkmaar) waren deze maand in Spanje voor het Intensive Programme ‘The Future of Banking & Finance. De organisatie van deze zesde editie was in handen van de universiteit van Zaragoza. Samen met studenten van partnerinstellingen uit Gent, Madrid, Praag én Zaragoza, gingen Inholland-studenten van de opleidingen Business Studies en Finance & Control aan de slag met vraagstukken over de toekomst van de financiële sector.

Ter voorbereiding op het programma in Spanje hadden studenten en docenten sinds februari via online tools contact met elkaar om de inhoud voor te bereiden en elkaar te leren kennen. Uiteindelijk werd het een intensieve week waarin studenten enthousiast tot in de late uurtjes aan hun opdrachten werkten.

 

Naast gastcolleges, bedrijfsbezoeken en een kennismaking met de hoofdstad van de provincie Aragón, bestond de week vooral uit (samen) werken in internationale groepen aan vraagstukken rondom de toekomst van de financiële sector. De begeleiding was in handen van de meegereisde docenten uit de deelnemende landen. Voor Hogeschool Inholland waren dit twee docenten van het Domein Business, Finance en Law. Voor hen en de buitenlandse collega’s was dit een mooie gelegenheid om de banden met de buitenlandse partnerinstellingen aan te halen, ervaringen uit te wisselen en nieuwe projecten te initieren.

Na de presentatie en beoordeling van de onderzoeksresultaten werd de week afgesloten met een feestelijke tapasavond.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.