Alkmaar,
09
juni
2021
|
14:43
Europe/Amsterdam

Introductieactiviteit - Studenten met lef gezocht voor 24 uurs Battle: Connect to Create

groepje_studenten_computer

24 uur. Zes studententeams. Zes cases. Eén battle. Eén winnaar. Op woensdag 1 september 2021 gaan zes studententeams van verschillende opleidingen van verschillende locaties van Hogeschool Inholland met elkaar de strijd aan.  

Ben jij nog op zoek naar een introductieactiviteit voor tweede- of derdejaarsstudenten? Dan is dit zeker een interessante mogelijkheid. Wij zijn namelijk op zoek naar studenten die mee willen doen aan deze battle.  

Cases opgesteld door werkveld
In de battle, die 24 uur duurt, werken studenten in multidisciplinaire teams aan cases uit het werkveld. Het gaat om maatschappelijke vraagstukken, ingebracht door zes verschillende organisaties en bedrijven, waarvoor de studententeams een vernieuwende dienst of een innovatief product moeten bedenken. De organisaties (en de cases) zijn gekoppeld aan verschillende thema’s die voor Inholland belangrijk zijn, zoals duurzaamheid en diversiteit. Welke organisaties dit zijn wordt later bekendgemaakt.  

Live pitchen tijdens de Inholland-jaaropening 
Aan het einde van de 24-uurs Battle pitchen de studententeams hun innovatieve ideeën en prototypes aan de jury, live tijdens de Inholland-jaaropening op donderdag 2 september. Het winnende team gaat er vandoor met 2000 euro aan prijzengeld om hun idee te verwezenlijken. Nummer 2 en 3 winnen 500 euro.  

Wil je gebruikmaken van de mogelijkheid om dit als introductieactiviteit in te plannen of heb je vragen? Laat het ons weten, dan bespreken we de mogelijkheden met je. Stuur een mailtje naar communicatie@inholland.nl