Den Haag,
21
april
2020
|
11:56
Europe/Amsterdam

Je saldo (weer) de baas worden? Wij helpen je op weg!

Meld je aan voor de pilot Financieel Slim Studeren

download
Animatie - FSS

Ben jij in deze tijden soms het financieel overzicht kwijt? Loop je achter met betalingen en vind je het moeilijk om maandelijks rond te komen? Je bent niet de enige! Meld je aan voor Financieel Slim Studeren en we gaan samen aan de slag om je saldo (weer) de baas te worden, zodat jij je kunt focussen op je studie.

Om je te helpen financieel slim te studeren krijg je begeleiding van een persoonlijke coach. Samen met jou geeft hij weer inzicht in jouw inkomsten en uitgaven, brengt hij je betaalachterstanden in kaart en helpt je een oplossing te vinden.

Financieel Slim Studeren
De pilot Financieel Slim Studeren is bedoeld voor studenten die achterlopen met betalingen of moeite hebben om financieel het overzicht te bewaren en hierdoor met hun studievoortgang in de problemen (kunnen) komen. In de pilot krijgen studenten begeleiding van docenten, om inzicht te krijgen in hun schulden en wat ze kunnen doen om deze aan te pakken en waar mogelijk betalingsachterstanden weg te werken. Bij problematische schulden kan aanvullend een schuldregelingstraject van de gemeente Den Haag worden ingezet. De pilot is vooralsnog bedoeld voor studenten van lnholland Den Haag en is samen met het Schuldenlab070 opgezet om te werken aan een schuldenvrij Den Haag.

Meer informatie en aanmelden
Interesse? Stuur een mail naar de projectleider Clarise Giersthove: clarise.giersthove@inholland.nl.