Haarlem,
12
februari
2019
|
11:40
Europe/Amsterdam

Jeffrey Frugte eerste gast van de Inholland Podcast

Jeffrey Frugte, alias Hollt, studeerde in 2018 af met een 10 bij de opleiding E-music. Ook tekende hij bij het bookingskantoor Anna Agency. Een agency met o.a. Afrojack en Kriss Kross Amsterdam. In de eerste aflevering van de Inholland Podcast vertelt hij zijn verhaal. Waarom kreeg hij een 10? Welke rol speelt zijn eigen Holltesizer hierin? Wat zijn de belangrijkste leermomenten? Hoe gaat hij de volgende stap maken? En welke tips geeft hij de studenten van Inholland? 

Leestijd: +- 1 minuut.

In de Inholland Podcast vertellen studenten en afgestudeerden van Hogeschool Inholland mooie, bijzondere en grappige verhalen over hun studietijd en persoonlijke ervaringen. In deze aflevering gaat Rudy Nicola in gesprek met Jeffrey Frugte. Onder de naam Hollt gaf Jeffrey een spectaculair optreden in JJ Music House in Zoetermeer. Van het technisch vlak tot en met de muzikale opbouw van de live performance en het volledig synchroon laten lopen van de visuals en het licht; alles heeft Jeffrey zelf ontwikkeld en uitgevoerd. Tijdens zijn afstudeerproject bouwde hij in een aantal maanden een zelf ontworpen controller die hij de ‘Holltesizer’ noemt.

In dit gesprek vertelt Jeffrey over het moment dat hij een 10 kreeg, hoe zijn unieke Holltesizer ontwikkeld heeft, waarom hij presenteerde met een biertje in z’n hand en welke eigenschappen je nodig hebt om succesvol te worden. Ook hoor je zijn docenten over Jeffreys ontwikkelingen.

Veel luisterplezier!

Reacties 1 - 2 (2)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.
Vincent
06
February
2019
Toevallig vroeg ik mij pas af..
Zou het niet leuk zijn als er een Inholland-radio zou uitzenden? Zoveel mooie leuke verhalen te delen onderling. Ga ehm luisteren!
Melle
06
February
2019
Mooie samenwerking HR en communicatie en dat zie je aan het eindproduct! complimenten