Haarlem,
26
november
2020
|
06:51
Europe/Amsterdam

Jiggy Djé te gast in een nieuwe aflevering van de ICE Sessions

Vincent Patty

Ben je een fan van Nederlandse hiphop? Dan ken je ongetwijfeld Vincent Patty, Jiggy Djé. Deze rapper en algemeen directeur bij Top Notch en Noah’s Ark is donderdag 26 november te gast bij een nieuwe aflevering van de ICE Sessions vanuit Start Up Campus Haarlem.

Vincent is bekend van zijn hits Hotelsuite en Regen Op Warm Asfalt. Hij is de oprichter van platenlabel Noah’s Ark en tegenwoordig algemeen directeur van Top Notch. Het grootste hiphoplabel van Nederland dat dit jaar 25 jaar bestaat. Onder dit label vallen onder andere Ronnie Flex, Josylvio, Lil Kleine, Broederliefde, Frenna, De Jeugd Van Tegenwoordig en Typhoon.

In de ICE Sessions van 26 november vragen we Vincent het hemd van zijn lijf. Hoe is hij begonnen? Welke rol heeft zijn opleiding Media & Entertainment Management (de huidige opleiding Creative Business) hierin gespeeld? En wat is zijn grootste succesmoment?

Ben jij erbij?
Kijk op donderdag 26 november vanaf 16.00 uur naar een nieuwe aflevering an de ICE Sessions vanuit Start Up Campus Haarlem. Tijdens de livestream op YouTube kun je volop vragen stellen aan Vincent. Heb je nu al een vraag? Stel ze in de comments!

Reacties 1 - 1 (1)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.
Angelo Camminga
19
November
2020
Is het mogelijk om demo's te laten horen aan Jiggy Djé?