12
oktober
2022
|
13:57
Europe/Amsterdam

Kandidatenlijst vervroegde tussentijdse verkiezingen deelraad AVAG 2022

stemmen-potlood

Voor de vervroegde tussentijdse verkiezingen van de deelraad AVAG (Verloskunde) is de kandidatenlijst vastgesteld. Alleen voor de studentgeleding worden verkiezingen gehouden in de week van 31 oktober tot en met 4 november. Voor de personeelsgeleding is het aantal kandidaten gelijk aan het aantal vacatures, en zijn verkiezingen niet noodzakelijk. 

De verkiezingscommissie, bestaande uit Lisette Munnikhuis (ambtelijk secretaris deelraden AVAG (Verloskunde), Onderwijs & Innovatie en Stafafdelingen), Laurens de Wit (ambtelijk secretaris College van Bestuur) en Petra Ivangh (ambtelijk secretaris Hogeschool Medezeggenschapsraad), heeft de kandidatenlijst voor de vervroegde tussentijdse verkiezingen van de deelraad AVAG vastgesteld. 

Voor deze verkiezingen hebben zich onderstaande kandidaten aangemeld. Na controle is gebleken dat één kandidaat voor de personeelsgeleding geen vaste aanstelling van tenminste 0,3 fte heeft en derhalve volgens artikel 41.3 van het MR-reglement niet verkiesbaar is. De overige kandidaten voor de personeelsgeleding zijn wel verkiesbaar. Beide kandidaten voor de studentgeleding staan ingeschreven als student bij de hogeschool. 

Voor de personeelsgeleding is het aantal kandidaten gelijk aan het aantal vacatures, waardoor verkiezingen niet noodzakelijk zijn. Genoemde kandidaten worden geacht te zijn gekozen. 

Deelraad AVAG (verloskunde) (8 leden) 
Kandidaten personeelsgeleding (4 vacatures): 
Elies de Geus 
Pim Koelma 
Symen van der Pas 
Mariëlle van Roekel 

Tegen deze uitslag kan binnen zeven dagen na publicatie schriftelijk en gemotiveerd bezwaar worden aangetekend bij het College van Bestuur (MR-reglement, artikel 18.1). 

Voor de studentgeleding worden verkiezingen gehouden in de week van 31 oktober t/m 4 november 2022. 
Kandidaten studentgeleding (1 vacature): 
Bente van Gool 
Boukje Bosma

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.