30
maart
2023
|
14:09
Europe/Amsterdam

Kathelijn Rijkels nieuw hoofd stafafdeling OWB-JZ

Kathelijn_Rijkels

Kathelijn Rijkels is per 1 april officieel stafhoofd van de stafafdeling Onderwijsbeleid & Juridische Zaken (OWB-JZ) van Hogeschool Inholland. Zij was de afgelopen maanden al waarnemend stafhoofd. Na het volgen van een interne sollicitatieprocedure gaat ze de rol definitief vervullen. “Met Kathelijn hebben we er een authentieke en verbindende kracht bij, voor wie het motto ‘altijd elkaar versterken’ en de richting naar ‘één Inholland’ vanzelfsprekend is,” aldus Inholland-collegelid Marije Deutekom.

Kathelijn heeft in haar loopbaan op verschillende plekken in het onderwijs gewerkt. Als docent op een middelbare school en bij Hogeschool Leiden. Later heeft zij bij Hogeschool Leiden diverse beleidsfuncties gehad, altijd op het gebied van onderwijs(ontwikkeling), praktijkgericht onderzoek en internationalisering. Sinds drie jaar is ze werkzaam bij Inholland op de afdeling Onderwijsbeleid & Juridische Zaken, waar ze heeft gewerkt als beleidsadviseur en coördinator. En de laatste maanden als stafhoofd OWB-JZ ad interim.

“Ik heb Inholland de afgelopen jaren leren kennen als een organisatie met sterke kernwaarden en veel bevlogen collega’s en studenten met wie ik met veel plezier samenwerk”, zegt Kathelijn over haar benoeming. “Ik kijk ernaar uit om in deze nieuwe rol een bijdrage te leveren aan het opleiden van zelfstandig denkende professionals en het ontwikkelen van praktijkgerichte kennis.”

“We zijn heel blij met Kathelijn in de rol van stafhoofd OWB-JZ,” vervolgt Marije Deutekom.  “Kathelijn zoekt van nature de verbinding en dialoog op en kijkt integraal naar advies en ondersteuningsvraagstukken. Zij brengt daarmee een kracht met zich mee die essentieel is in de beweging naar één Inholland. Namens het College van Bestuur kijk ik uit naar de verdere samenwerking. Ik wens Kathelijn veel plezier en succes in haar nieuwe functie.”

Reacties 1 - 7 (7)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.
Danielle Leentjens
04
April
2023
Hallo Kathelijn,
Van harte gefeliciteerd me je nieuwe functie. Ik wens je heel veel succes, inspiratie en plezier toe!!
Renate Prenen
03
April
2023
Van harte Kathelijn!
Jacqueline Dekker
01
April
2023
Van harte gefeliciteerd Kathelijn. Wat een mooie uitdaging. Veel plezier en succes.
Petra Hogendoorn-Schweighofer
31
March
2023
Van harte gefeliciteerd Kathelijn!
Anna Sparreboom
31
March
2023
Gefeliciteerd Kathelijn!
Aart van Stiphout
30
March
2023
Trots op mijn nichtje. Veel succes.
Nynke
30
March
2023
Hartelijk gefeliciteerd met deze nieuw functie Kathelijn!