Rotterdam,
09
mei
2018
|
09:48
Europe/Amsterdam

Kenniscafé Financing the Future

Sociaal en duurzaam ondernemen

bfl-gesprek

Een duurzaam imago kan bijdragen aan het succes van organisaties. Maar financiering van duurzame initiatieven kent ook uitdagingen. Dat is maandagmiddag 14 mei het thema van Kenniscafé Financing the Future bij Hogeschool Inholland Rotterdam, georganiseerd door de onderzoekslijn Finance & Accountancy van het Business Research Center.

Startups, scale-ups en innoverende bedrijven zoeken vaker de balans in People, Planet en Profit. De bedrijfsvoering houdt rekening met effecten op mens, milieu en de maatschappij. Hogeschool Inholland leidt financiële businessprofessionals op voor de toekomst. Niet voor een baan, maar voor een carrière. Kennis van een duurzame financiering van duurzame organisaties zal steeds vaker gevraagd worden.

Financing the Future
Maandag 14 mei vindt het kenniscafé Financing the Future plaats. Het doel van de bijeenkomst is het onderwijs te verrijken door docenten en studenten in contact te brengen en te koppelen aan professionals uit het werkveld. Lector Duurzame verbindingen in de Greenport Olaf van Kooten vertelt over sociaal ondernemen in voedselketens. Don Ropes, lector Learning & Development Organisations gaat in op circulaire economie en ondernemen. Als laatste gaat Hans Bossert, lector Finance & Accountancy, in op de transitie van cash flows naar value flows. De bijeenkomst wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Aanmelden
Wil je meer weten over het financieren van duurzame organisaties en nieuwe contacten opdoen? Meld je dan hier aan.

Kenniscafé Financing the Future
Maandag 14 mei, 17.00 – 18.30 uur
Hogeschool Inholland Rotterdam
Posthumalaan 90
3072 AG Rotterdam

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.