Haarlem,
11
oktober
2016
|
12:05
Europe/Amsterdam

Kenniscafé 'Overleven in een circulaire economie'

Het Business Research Centre van Inholland organiseert donderdag 27 oktober bij Inholland Haarlem het kenniscafé ‘Overleven in een circulaire economie'. Centrale vraag tijdens het kenniscafé is: wat heeft úw organisatie nodig om te overleven in een circulaire economie? Het kenniscafé is bedoeld voor iedereen die actief is op het gebied van innovatie, lerende organisaties en duurzaamheid.

Het thema circulaire economie is regelmatig in het nieuws. Want duurzaamheid vraagt om nieuwe manieren van ondernemen en waarde-creatie. De Europese Unie heeft ‘Closing the Loop’  als beleid. Grote bedrijven gebruiken dit als stimulans voor hun innovatieprocessen. De vraag is hoe ook kleinere bedrijven kunnen overleven in een circulaire economie. Want hun middelen voor innovatie zijn beperkter, en bovendien vraagt circulair ondernemen om nieuwe kennis en vaardigheden.

Marie-José en Jeroen Baartmans van het Zero Emission Transportbedrijf Breytner verzorgen de inleiding op het onderwerp. Donald Ropes (lector Learning and Development in Organisations), Giovanni Douven (docent-onderzoeker) en Han van Kleef (associate-lector Learning and Development in Organisations) faciliteren het kenniscafé namens het Business Research Centre.

Datum en locatie:

  • Donderdag 27 oktober 2016
  • Tijd: 16.00 tot 20.00 uur
  • Locatie: Café Lavazza (direct naast het hoofdgebouw van Hogeschool Inholland Haarlem)
  • Adres: Bijdorplaan 15, 2015 CE Haarlem

Interesse? Meld je aan!

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.