Haarlem,
20
december
2018
|
09:21
Europe/Amsterdam

Kerstgala in Haarlem: volle bak dankzij samenwerking studieverenigingen

Dinsdagavond 18 december… veel studenten hebben hiernaar uitgekeken: het jaarlijkse grote kerstgala voor studenten van Inholland Haarlem in het Patronaat. Extra bijzonder is dat álle studieverenigingen van Inholland Haarlem én ’t Haerlems Studenten Gildt de handen ineen hebben geslagen om het feest tot een succes te maken. En dit is er eentje om in te lijsten! Binnen no-time uitverkocht, maar liefst 950 kaarten. Volle bak dus in het Patronaat.

Hidde (MBRT) en Irene (Business Studies) staan de volgende ochtend in alle vroegte niet zo heel fris maar wel fruitig bij Inholland Haarlem voorlichting te geven aan havoscholieren. Hidde, na afloop: “Het was even zwaar en ik merk het aan mijn stem, maar het ging gelukkig goed.” Irene heeft geen spijt dat ze het feest heeft bezocht: “Vorig jaar was het toch iets minder gezellig, maar ik ben gewoon weer gegaan. Er waren nu ook veel meer studenten dan toen. En prima sfeer, echt heel leuk!” Hidde kan dat alleen maar beamen: “Normaalgesproken merk ik tijdens het uitgaan dat er toch op een gegeven moment een wat grimmige sfeer ontstaat, maar daar was nu helemaal niets van te merken. Het was echt een goed feestje; ik zou bijna pleiten voor twee keer per jaar zo’n feest. Een zomerfeest erbij zie ik wel zitten!” Irene vond de muziek ook lekker: “Heel afwisselend met goede DJ’s.”

De line-up van de grote zaal werd gevormd door Damico Hammel, DJ SPRKZ, PYRODOX en Doubsession. Kevin (Informatica), een van de organisatoren, blikt tevreden terug: “Ik vond echt dat de sfeer er enorm goed in zat. Het zegt al genoeg dat beide zalen tot het eind van de avond vol stonden. En de DJ’s werden nog beter ontvangen dan vorig jaar!” In de kleine zaal was een speciale talentstage waar de vier opkomende DJ’s Ariva Music, Golstino & Jenx, Robin Rivali en De Schuurbruurs het publiek met hun sets verrasten. “Vanuit de kleine zaal heb ik meegekregen dat er voor ieder wat wils was, van Urban tot een fout uur als afsluiter. En allemaal van hoge kwaliteit!”

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.