Amsterdam,
27
februari
2019
|
06:34
Europe/Amsterdam

Kom 8 maart naar de interprofessionele onderwijsdag

De kwetsbare zwangere en sociale aspecten rond zwangerschap en geboorte

stock-photo-close-up-of-father-holding-newborn-baby-son-in-nursery-627702491.jpg

De kwetsbare zwangere en sociale aspecten rond zwangerschap en geboorte staan centraal vrijdag 8 maart tijdens de interprofessionele onderwijsdag bij Inholland Alkmaar én Inholland Amsterdam. Inholland-studenten van de opleidingen Social Work, Verpleegkunde, Pedagogiek en Verloskunde beoordelen samen casuïstiek om een optimaal zorgpad voor cliënten te formuleren. Ben je student van Inholland? Meld je dan aan!

Via een gestreamde sessie met Alkmaar is op beide locaties de keynote te zien van Hanneke Torij, docent én lector Verloskunde en Geboortezorg van Hogeschool Rotterdam. Ze gaat in op de laatste ontwikkelingen rond de kwetsbare zwangere en de sociale aspecten rond zwangerschap en geboorte. Naast Hanneke Torij komen sprekers van verschillende disciplines aan het woord. Later op de dag kunnen studenten vanuit hun verschillende disciplines aan de slag met diverse cases om interprofessioneel samen te werken.

De bijeenkomst begint op beide locaties om 9.30 uur en duurt tot 15.30 uur, waarna het evenement wordt afgesloten met een hapje en een drankje.

Meedoen? Ga naar het aanmeldformulier.