Haarlem,
02
maart
2020
|
08:30
Europe/Amsterdam

Laatste kans: schrijf je nu in voor de Wij Inholland award 2020

Inschrijven kan tot 10 maart 2020

Ben jij met een tof project bezig? Wil je dit verder brengen tot een succes? En ben je op zoek naar een startkapitaal en professionele begeleiding? Geef je dan nu op voor de Wij Inholland award 2020! Je kunt je project tot 10 maart 2020 doorgeven via communicatie@inholland.nl. Dus wees er snel bij!

Bij de Wij Inholland award krijgen studenten een podium waarop zij zich met een innovatief project kunnen onderscheiden. Het is belangrijk dat je project innovatief is op één van de thema’s gezond, duurzaam of creatief. Andere criteria zijn dat het project multidisciplinair is, een toegevoegde waarde heeft voor de regio en dat er wordt samengewerkt met een bedrijf, instelling of gemeente. Het winnende studententeam krijgt ondersteuning om het project verder te brengen en een cheque ter waarde van 2.000 euro.

Winnaar 2019
Mabel Engels en Marije Gelderloos zijn met hun VeggieSlices de winnaars van de 2019-editie. Gedroogde plakken op basis van groenten en fruit, te gebruiken voor consumptie. Dat is VeggieSlices. De meiden tonen veel enthousiasme volgens de jury. "Er is een duidelijke relatie met een maatschappelijk vraagstuk. Ze sluiten goed aan bij de Inholland-thema’s duurzaam en gezond. Het product is innovatief en er is zeker een markt voor. Ze spelen goed in op een trend.” De andere finalisten waren Brandaris en Trienos.

Ben jij bezig met een innovatief project? Twijfel niet en meld het aan voor de Wij Inholland award 2020! Aanmelden kan tot 10 maart 2020 via communicatie@inholland.nl. 

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.