15
september
2023
|
13:40
Europe/Amsterdam

Lean Six Sigma Green Belt training

Ben je die professional die zich bezighoudt met procesverbeteringen?

greenbelt

Heb je de ambitie en kunde om jouw organisatie beter te laten functioneren? Ben je altijd op zoek naar verbetermogelijkheden, zoals onderwijsprocessen verbeteren of beter inzicht in verspillingen in de processen binnen je organisatie? Doe dan mee met de Green Belt training! Deze start op 3 november 2023 bij Inholland Den Haag. 

Leer praktisch processen te optimaliseren en verbeteringen te begeleiden op Green Belt niveau. Waar kan de organisatie nou echt verbeteren? En hoe pak je de grondoorzaken dan aan? En belangrijker: hoe voorkom je dat het oude probleem weer terugkomt? Voor een Green Belt zijn deze vragen geen mysterie. 

De training bestaat uit zes theoriedagen met verschillende didactische werkvormen, zoals simulaties, oefeningen, discussies. En bestaat naast de theoriedagen ook een deel zelfstudie ter voorbereiding op de modules, ééndaagse workshop en praktijkcoachingstraject. 

Tijdens de training komen onderwerpen zoals projectstructuren, stakeholdermanagement en identificeren van verspillingen aan bod. 

De Lean Six Sigma Green Belt-training leidt professionals op tot procesverbeteraar. Een professional die hierin succesvol is, is van enorme toegevoegde waarde voor een organisatie.

 Het traject start op vrijdag 3 november, locatie Den Haag. Er zijn nog enkele plekken vrij!

Wil je meedoen? Kijk voor meer informatie en aanmelden op ons Leerportaal.