Haarlem,
08
december
2022
|
08:00
Europe/Amsterdam

Leidinggeven aan talentontwikkeling? Volg onze training

Medewerkers 1

Wil jij als leidinggevende de kwaliteiten van je medewerkers optimaal benutten en werken aan talentontwikkeling? Volg dan de training ‘Leidinggeven aan talentontwikkeling’ ontwikkeld in samenwerking met Schouten & Nelissen. 

Om de ambities uit ons Strategisch Plan te realiseren, is het nodig dat we ons allemaal doorontwikkelen en verder professionaliseren. De rol van docenten is al in ontwikkeling, en zal nog verder veranderen. Met alle Inhollanders samen zorgen we ervoor dat we ieders talent benutten en we met elkaar de geschetste beweging kunnen maken. Deze training ondersteunt je daarbij. 

Je analyseert je eigen team. Daarnaast leer je jouw persoonlijke kwaliteiten herkennen en persoonlijk leiderschap bij collega’s te stimuleren. Met als doel dat jouw team zelf regie neemt over de eigen ontwikkeling. Op die manier wordt het potentieel in jouw team benut, verbeteren de resultaten en ervaren collega’s meer werkplezier. Je leert bovendien mogelijkheden herkennen om werken en leren te integreren. Zo laat je resultaat en competentie-ontwikkeling hand in hand gaan. 

Je kunt na deze training concreet aan de slag met het effectief ontwikkelen van talenten tijdens het werk. In de bijeenkomst leggen we een koppeling tussen de inhoud, jullie praktijk en onze InGesprek-cyclus. 

De training wordt gegeven op 20 februari 2023 in Haarlem. 

Interesse? Lees meer en schrijf je in voor 20 december op het leerportaal!