Den Haag,
20
januari
2021
|
07:30
Europe/Amsterdam

Lichaamstaal, je mannetje staan

Kom je ook naar de online bijeenkomst op 9 maart 2021?

big_heleen-makkinga-1ab62562623175e5a984b382e107b4e4

Ben je geïnteresseerd in de effecten van lichaamstaal en uitstraling? Doe dinsdag 9 maart 2021 mee met de bijeenkomst 'Lichaamstaal, je mannetje staan'. Onder leiding van Heleen Makkinga van de Body Language Academy ga je met collega's aan de slag met het thema lichaamstaal. Hoe bewust ben jij van je lichaamstaal en het effect ervan?  

Onderzoek toont aan dat lichaamstaal en uitstraling een veel groter effect heeft dan we denken. Weet je bijvoorbeeld dat de uitstraling van sollicitanten meer invloed heeft op potentiële werkgevers dan de feiten op hun CV? En dat er in een gesprek van een half uurtje met een medewerker, 800 non-verbale signalen worden getoond? 

Er wordt vaak gedacht dat uitstraling een statisch gegeven is, een kwestie van ‘je hebt het of je hebt het niet’. Maar in werkelijkheid is het dus veelal een kwestie van non-verbale communicatie. In deze training worden ogenschijnlijke ongrijpbare begrippen zoals ‘uitstraling’ en ‘overtuigingskracht’ concreet, tastbaar en bovenal bereikbaar. Jouw non-verbale communicatie wordt dus de meest krachtige tool om je mannetje te staan.

Doe je mee? 
De online bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 9 maart van 9.30 tot 12.00 uur. Je kunt je aanmelden via het  Leerportaal HRZeker 35 collega's gingen je al voor. Collega's waren zelfs zo enthousiast dat er een vervolg komt namelijk 'Leiderschap en beïnvloeding'. Dus smaakt Lichaamstaal je mannetje staan naar meer er is een vervolg gepland op 15 april.