04
december
2023
|
10:53
Europe/Amsterdam

LinkedIn Basis Training voor collega’s: boost jouw online profiel

LinkedIn training

Wil jij je professionele netwerk naar een hoger niveau tillen? En/of kan jouw online profiel wel een boost gebruiken? Meld je dan aan voor onze LinkedIn Basis Training. In deze 2,5 uur durende training neemt een collega-expert je mee in de stappen naar een krachtig LinkedIn-profiel. De interactieve training is bestemd voor collega’s met (nog) weinig kennis van LinkedIn of die LinkedIn actiever willen inzetten.

Het is noodzakelijk dat je voor aanvang van de training een LinkedIn account hebt aangemaakt én je laptop meeneemt naar de training (geen tablet of telefoon).

Waarom is LinkedIn belangrijk?
LinkedIn is een krachtig platform om jezelf én je carrière te presenteren aan een wereldwijd publiek. Of je nou op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, je professionele netwerk wilt uitbreiden of jezelf of jouw werk wilt profileren; een compleet LinkedIn-profiel en het juiste gebruik of inzet daarvan biedt een grote bijdrage in dit proces.

Wat levert de LinkedIn-training jou op?   

  • Optimaal LinkedIn-profiel: je leert hoe je een aantrekkelijk en professioneel LinkedIn-profiel opbouwt. In de training ga je meteen aan de slag, neem dus je laptop mee!
  • Je bouwt aan je LinkedIn-netwerk: je krijgt tips voor het uitbreiden van je LinkedIn-netwerk.
  • Inspirerende posts: je leert hoe en waarom je zelf LinkedIn posts maakt, welke mogelijkheden er zijn en hoe je ervoor zorgt dat mensen jouw verhaal gaan lezen.
  • Een nieuwe profielfoto voor op jouw LinkedIn-profiel, gemaakt daar een professionele fotograaf. 

De LinkedIn-training wordt op locatie Haarlem en Rotterdam aangeboden. Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Meld je hier aan via het leerportaal. Heb je nog andere vragen? Stel ze gerust via werken@inholland.nl.