Alkmaar,
15
september
2020
|
16:46
Europe/Amsterdam

Loes, wat gaan we je missen

Afgelopen weekend is onze zeer geliefde collega Loes Woldendorp overleden. Loes was 25 jaar als docent verbonden aan onze opleiding Verpleegkunde. We gaan haar ongelooflijk missen. Loes gaf altijd extra kleur aan je dag en had een groot hart voor haar studenten.  

We verliezen in Loes een hele lieve en authentieke docent. Ze gaf les in communicatievaardigheden en dat kon ze als geen ander. Als je eenmaal les van Loes had gehad, zat ze voor altijd in je hart en andersom. Vrijwel alle studenten van de voltijdopleiding hebben bij haar in de klas gezeten.  

We vinden het vreselijk om haar nu al te moeten missen, maar we zijn ook dankbaar voor alles wat ze voor ons heeft betekend. Ze zal nog lang in onze herinnering blijven met haar betrokkenheid en geheel eigen vrolijke stijl. 

Vanwege de beperkingen, kunnen we geen papieren condoleanceregister op de hogeschool neerleggen. We hebben wel een online omgeving gemaakt, waar je een bericht kunt plaatsen voor Loes en haar naasten. Klik hier om er naartoe te gaan. De familie heeft aangegeven de begrafenis graag in besloten kring te laten plaatsvinden. 

We beseffen dat het bericht voor velen heel onverwacht is. In gedachten zijn we bij alle dierbaren van Loes en iedereen die Loes kende. We wensen hen allen veel kracht toe bij dit verlies. 

Docenten, medewerkers en studenten van de opleiding Verpleegkunde (hbo-V) Alkmaar