23
maart
2023
|
08:00
Europe/Amsterdam

Loopbaantraject 58+: inzicht, uitzicht en voldoening

untitled-0958.jpg

Vind je het belangrijk om je werk- en levenservaring eens onder de loep te nemen? Ben je bereid om voorbij de waan van de dag stil te staan bij èn te onderzoeken wat jij echt wilt in de komende vijf jaar? Ben je 58 jaar of ouder en vind je het op een inspirerende wijze benutten van jouw opgebouwde ervaring en talenten belangrijk . En tegelijkertijd inzicht, uitzicht en voldoening creëren voor jouw resterende loopbaanperiode en een fijn uitzicht voor na je pensioen.

Dan is de training Loopbaantraject 58+ wellicht iets voor jou!
In dit traject sta je met vijf andere collega’s stil bij  de mogelijkheden die er zijn in deze fase van je carrière. Als deelnemer reflecteer je op gemaakte keuzes en de betekenis hiervan voor nu en voor de toekomst. Je wordt uitgedaagd hernieuwd invulling te geven aan je loopbaan en de tijd erna.

Het programma vindt plaats op een locatie buiten Inholland.

Vragen die aan bod komen zijn:

  • Inzicht in wat jou persoonlijk zin- en voldoening geeft; zowel in deze fase van jouw werk als in jouw privéleven, ook na je pensioen. Wat geeft jouw inspiratie?
  • Ideevorming en uitzicht creëren over hoe je jouw bevindingen (meer) kunt integreren in jouw werk- privéleven. Welke persoonlijke kernwaarden neem je mee als vertrekpunt voor een zinvol bestaan?
  • Welke vermogens en vaardigheden ga je bewust meer inzetten?
  • Welke manier van doen past hierbij? En wat voor ingesleten patronen in je doen en laten doen afbreuk aan wat je graag wilt?  
  • Hoe breng je je omgeving in lijn met je voornemens?

Ben je geïnteresseerd? Meld je aan via ons leerportaal.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.