Haarlem,
21
maart
2019
|
10:36
Europe/Amsterdam

Maak je onderwijs inclusief!

Studenten

Wil je samen met je team werk maken van inclusief onderwijs? Maak dan dit kalenderjaar gratis gebruik van het aanbod op het leerportaal. Je kunt kiezen uit onderstaand aanbod.

  • Studeren met een functiebeperking (in twee varianten namelijk: e-learning en blended), in samenwerking met Expertisecentrum Handicap en Studie. Eerste bijeenkomst blended-variant is gepland op 13 mei in Haarlem. De e-learning start wanneer jij dat wil.
  • Omgaan met diversiteit, culturele en religieuze verschillen in de klas (eendaagse training) in samenwerking met de onderzoekslijn Diversiteitsvraagstukken. We overleggen graag met je wanneer jij met je team wil starten.
  • Begeleiden van autisme (training van vijf bijeenkomsten) in samenwerking met Inholland Academy en uitgevoerd door een docentexpert van het Domein Techniek, Ontwerpen & Informatica. Eerst volgende startdatum is 14 mei in Rotterdam

Ga naar ons leerportaal Professionaliseren@inholland voor meer informatie en aanmelden. In de catalogus onder de tegel Docentprofessionalisering vind je genoemd aanbod.

Wil je iets anders? Afgestemd op je vraag, tijdstip en locatie, laat het ons weten!