Haarlem,
13
februari
2018
|
13:54
Europe/Amsterdam

Maak op een ludieke wijze kennis met e-health!

In het kader van de Gezonde Samenleving en interprofessioneel samenwerken organiseren het Inholland Health & Technology Centre (IHTC), de opleidingen van Inholland Haarlem en SUCH op 7 maart in Haarlem de eerste Interprofessionele e-health themamiddag voor studenten. Meld je aan voor 27 februari en doe mee!

E-health wordt steeds belangrijker voor een Gezonde Samenleving. Om e-health te ontwikkelen zijn veel soorten professionals nodig. Zorgprofessionals die e-health gebruiken en bepalen of deze wel de juiste zorg levert, maar ook engineers en informatici die de techniek erachter realiseren. En wat te denken van de juridische gevolgen? Of de marktwerking?

Het maakt niet uit welke opleiding je volgt of in welk jaar je zit. Samen met andere studenten ga je op ontdekkingstocht in de wereld van e-health en zorgtechnologie. Kies zelf welke workshops, demonstraties of discussiesessies je wilt volgen. Haal nieuwe inzichten op, breng jouw visie in en maak nieuwe vrienden onder studenten van andere opleidingen.

Het programma gaat om 13.00 uur van start met een avontuurlijke ontdekkingstocht in groepen naar de wereld van e-health. Daarna kun je diverse workshops bijwonen: zo maak je kennis met zorgrobot Rose, e-health voor eenzame ouderen, de mogelijkheden en beperkingen van sport-apps en de VERT, een virtuele behandelkamer voor radiotherapie.

Inschrijven kan nog tot 27 februari via ehealththemamiddag.nl

De Gezonde Samenleving

Deze bijeenkomst draagt bij aan De Gezonde Samenleving, een profilerend thema van Hogeschool Inholland. Dit is een samenleving waarin burgers, bij fysieke, psychische en sociale problemen, een zo gezond en sociaal mogelijk leven leiden en kunnen participeren. Een samenleving waarin mensen in hun sociale omgeving centraal staan. Waarin professionals mensen – preventief en bij problemen – activeren en ondersteunen bij het ontwikkelen van zelfmanagement en empowerment. Deze professionals werken interprofessioneel en maken gebruik van de laatste (technologische) innovaties.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.