Den Haag,
15
april
2020
|
12:42
Europe/Amsterdam

Maatregelen BSA: vragen en antwoorden studenten en medewerkers

Thuisstudie

Net als andere hogescholen volgt Inholland het advies om het afwijzend bindend studieadvies (BSA) uit te stellen tot het einde van het tweede studiejaar (collegejaar 2020/2021). Op deze manier bieden we studenten meer tijd om aan te kunnen tonen dat zij studiegeschikt zijn voor de opleiding. Wat dit betekent kun je lezen in Vragen & Antwoorden voor studenten en medewerkers

De coronamaatregelen hebben effect op de studievoortgang van onze studenten. We proberen de effecten natuurlijk zoveel mogelijk te beperken door onderwijs online aan te bieden, echter helemaal voorkomen kunnen we het helaas niet. Met het besluit om het afgeven van een BSA uit te stellen, hopen we studenten in ieder geval meer ademruimte te bieden. Op 20 maart is een besluit genomen hoe we het uitstel van het BSA vormgeven binnen onze hogeschool.

Over de praktische uitvoering van dit besluit leven veel vragen onder collega’s. Geldt de maatregel ook voor hogerejaarsstudenten met een uitgesteld BSA? Mag ik dit studiejaar wel een positief advies uitbrengen? Hoe zit het met de februari-instroom? Voor deze en andere vragen hebben we nu Vragen & Antwoorden geplaatst op Iris:

Staat jouw vraag (en antwoord) met betrekking tot het BSA er niet tussen? Neem dan contact op met geschillen@inholland.nl.