Haarlem,
29
juni
2017
|
14:33
Europe/Amsterdam

Medewerkersvoordeel en nieuwe opleiding bij Inholland Academy!

In onze hogeschool zetten wij ons dagelijks in voor inspirerend en goed bachelor- en masteronderwijs. Naast deze onderwijsprogramma's zijn er de opleidingen en cursussen van Inholland Academy. Deze zijn gericht op werkende professionals en worden aangeboden op locaties van Inholland. Programma's die zeer toegankelijk zijn voor collega's. Bovendien is ons portfolio sinds kort een opleiding rijker.

Deelnemen heeft verschillende voordelen voor Inholland-collega's: je volgt de colleges 'in de buurt' en je geniet een korting van € 250 bij besteding van minimaal € 1250. Je vermeldt je medewerkernummer bij inschrijving en de korting wordt verrekend.

Nieuwe post-hbo-opleiding
Inholland Academy presenteert de nieuwe compacte post-hbo-opleiding Beschermingsbewindvoering. Beginnende beschermingsbewindvoerders kunnen nu binnen vier maanden de nieuwe en afwisselende post-hbo-opleiding afronden onder leiding van bevlogen vakdocenten. Klik hier voor alle informatie.

We hebben een selectie gemaakt van programma’s die interessant voor jou kunnen zijn:

Zakelijke dienstverlening

Primair onderwijs

Zorg, welzijn en publieke dienstverlening

Kijk eens rond op www.inhollandacademy.nl. Mocht je nadere informatie of een persoonlijk advies op prijs stellen, neem dan contact op met Annemieke Homan van Inholland Academy via annemieke.homan@inholland.nl.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.