Amsterdam,
28
april
2023
|
16:46
Europe/Amsterdam

Meld je aan voor de Canal Parade Amsterdam 2023

Diverse Amsterdamse onderwijsinstellingen, waaronder Hogeschool Inholland, varen op een gezamenlijke boot mee in de botenparade tijdens Pride Amsterdam 2023. Het evenement vindt plaats op zaterdag 5 augustus 2023 van 12.00 tot 18.00 uur.

Hogeschool Inholland, de Hogeschool van Amsterdam, de Universiteit van Amsterdam, de Vrije Universiteit en het ROC van Amsterdam willen aan de stad, aan voormalige, huidige en toekomstige studenten en medewerkers laten zien dat iedereen welkom is in het onderwijs en dat je mag zijn wie je wilt zijn.

De Canal Parade bestaat inmiddels alweer 25 jaar; een mooi moment om de balans op te maken. De steun van alle deelnemers, maar ook bezoekers en partners is al die jaren heel belangrijk geweest voor Pride Amsterdam. Daarom staat de diversiteit binnen de pride-community dit jaar centraal in het thema #YouAreIncluded: het gaat om individuen en groepen die strijden voor gelijke rechten en een veilige toekomst. Pride Amsterdam brengt mensen samen. Iedereen doet ertoe!

Meevaren?
Studenten en medewerkers van alle vestigingen van Inholland kunnen zich via deze link aanmelden om mee te varen op de boot. Wees er snel bij, want vanuit Inholland mogen maximaal twintig studenten en medewerkers meevaren op de onderwijsboot!

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.