Haarlem,
12
april
2021
|
09:26
Europe/Amsterdam

Meld je nu aan voor de eerste Samen Vooruit Sessie op 20 april!

Terugkerend minisymposium voor collega’s over onderwijsinnovatie

SamenVooruitSessies_webinars_meldjeaan_Inholland

Student centraal, onderwijs & onderzoek, positionering & profilering. Het zijn dé drie thema’s die centraal staan tijdens de ‘Samen Vooruit Sessies’. Verschillende reacties na De Dag van het Onderwijs en de Kick-off 2021 wezen uit dat er waarde wordt gehecht aan verhalen van studenten en elkaar ‘digitaal ontmoeten’. Op 20 april, 22 juni en 28 september organiseren wij daarom speciaal voor alle collega’s een inspirerende middag die in het teken staat van onderwijsinnovatie en wat dat betekent voor studentsucces. Kom even uit de waan van de dag, ontmoet elkaar digitaal en laat je inspireren tijdens verschillende webinars. Meld je aan!

Normaal gesproken organiseren we één keer per jaar de Dag van het Onderwijs. Dit is een dag waarop we elkaar inspireren en mooie voorbeelden aan elkaar laten zien op het gebied van onderwijs en onderzoek. Het afgelopen jaar vindt er veel onderwijsinnovatie plaats. Dat is dan ook de reden dat we collega’s een platform aanbieden waar je straks vaker inspiratie kunt opdoen en elkaar even digitaal kunt ontmoeten. De Samen Vooruit Sessies zijn een manier om je op de hoogte te brengen van innovatie in het onderwijs. Je wordt even bijgepraat én kunt bovendien verschillende webinars volgen. Deze webinars komen tot stand samen met verschillende netwerken, zoals onderwijsinnovatie & technologie, online onderwijsondersteuning en onderzoek.

Het programma
De Samen Vooruit Sessie staat 20 april in het teken van ‘Student Centraal’.

12.30 – 12.40 uur
Lector Rutger Kappe (Studiesucces) trapt deze middag om 12:30 uur live met jullie af. In deze 10 minuten heet hij iedereen welkom en neemt hij jullie mee in het thema ‘Student Centraal’.

12.40 – 12.50 uur
Na de kick-off met Rutger Kappe volgt een interessant interview tussen één van onze docenten én een student. Zij praten aan de hand van verschillende stellingen met elkaar over het onderwijs, de huidige tijd waarin we leven, de toekomst en over blended learning.

12.50 – 13.00 uur
Na het interview reflecteert Rutger Kappe nog op het gesprek en licht hij de drie webinars even kort toe. Na een pauze van 5 minuten starten de webinars.

13.00 – 13.45 uur
Keuze uit vier verschillende webinars (de sessie wordt ook opgenomen en is later terug te kijken, uiteindelijk is het dus mogelijk om alle drie de sessies te volgen). Houd je mail, Iris en de website in de gaten, de komende periode maken we bekend uit welke vier webinars je kunt kiezen.

13.45 – 14.15 uur
Na de webinars kun je informeel met elkaar napraten in één van de digitale cafés. Drink een virtueel kopje koffie en klets onderling even bij!

Meld je aan
Via het aanmeldformulier kun je jezelf aanmelden voor de eerste Samen Vooruit Sessie op 20 april. We hopen je daar te zien!

De volgende Samen Vooruit Sessie op 22 juni staat in het teken van Onderwijs & Onderzoek. Zet deze dus ook alvast in je agenda! Wat zou jij graag willen leren over dit thema en waar heb jij behoefte aan? Laat het ons weten!