04
oktober
2023
|
08:00
Europe/Amsterdam

MyStart-app wordt Iris-app!

Inholland MyStart-app

Studenten die in februari 2024 bij ons starten maken geen gebruik meer van de MyStart-app. In plaats daarvan is de informatie voor startende studenten straks te vinden op Iris, via iris.inholland.nl én via de nieuwe Iris-app. Op den duur gaat ook de MijnInholland-app ‘op’ in de Iris-app.

Aankomende studenten kunnen via Iris de voortgang van hun inschrijving in de gaten houden en in één oogopslag zien wat er nog moet gebeuren om de inschrijving compleet te maken. Via Iris krijgen ze informatie over de start en introductie van de opleiding en over de benodigde studiematerialen. Verder staan de contactgegevens, het laatste nieuws over Inholland en een overzicht van veelgestelde vragen op de site/in de app.

De overgang naar de Iris-app heeft geen gevolgen voor het proces van aanleveren van informatie vanuit de opleidingen. Dit blijft hetzelfde. Wel is het belangrijk dat in de communicatie naar aankomende studenten verwezen wordt naar de Iris-app. 

Download voor Iphone -->    
Download voor Android -->  

Studenten die in februari starten gebruiken naast de Iris-app nog wel de MijnInholland-app. Vanaf september 2024 stopt ook de MijnInholland-app en komt ook alle informatie en functionaliteit uit die app beschikbaar in de Iris-app.