Rotterdam ,
15
april
2019
|
06:00
Europe/Amsterdam

Nahied Rezwani nieuwe directeur Business Finance & Law en vestiging Rotterdam

F7E51C20-E8DE-480E-999C-4AF719237653

Nahied Rezwani is de nieuwe directeur van het Domein Business Finance & Law (BFL) en de vestiging Rotterdam. Hiermee volgt zij Eric Westhoek op. Nahied start per 1 juli. “We zijn blij dat we met Nahied Rezwani een inhoudelijk sterke directeur aan Inholland hebben kunnen verbinden,” laat collegevoorzitter Jet de Ranitz weten.

Nahied Rezwani studeerde economie aan de Erasmus Universiteit en is gepromoveerd aan de Universiteit van Amsterdam. Ze heeft gewerkt als inspecteur bij het ministerie van Financiën, bij de Inspectie der Rijksfinanciën (IRF). Daarna is ze programmamanager geweest van het programma ‘Nederland in de wereld’ bij het Innovatieplatform. Ze heeft de overstap gemaakt naar het ministerie van OCW bij de directie MBO, waar zij werkte als teamleider van de accountmanagers voor het mbo. Vandaaruit maakte zij de overstap naar directeur bij het Graafschap College in de Achterhoek. Zij kent zowel het vakgebied van Business, Finance & Law als het onderwijs van binnenuit.

Econoom aan het roer
“Met de komst van Nahied Rezwani krijgt het Domein Business Finance & Law en de vestiging in Rotterdam voor het eerst een econoom aan het roer, die gepromoveerd is op sociale zekerheid. Bovendien kent zij het beroepsonderwijs goed. Met haar kennis van het onderwijs en haar inhoudelijke kwaliteiten krijgt niet alleen het domein maar ook de hele hogeschool een impuls,” reageert De Ranitz op de aanstelling van Rezwani. “Nahied woont in de regio en daarmee krijgt onze Rotterdamse vestiging een directeur die de regio Rijnmond goed kent. We zijn er trots op dat we zo’n veelzijdige vrouw aan ons hebben weten te binden. We zien uit naar de samenwerking.”

“Ik ben blij en trots dat de bestuurders van Inholland mij z’n prachtige functie toevertrouwen,” laat Nahied Rezwani weten. “Ik kijk ernaar uit om te starten bij Inholland. Voor mij is het een mooie verbinding van mijn werkzaamheden tot nu toe. Ik heb er zin in om met de collega’s van alle opleidingen van BFL en met de collega’s van de vestiging Rotterdam vorm en inhoud te geven aan de verdere verbinding tussen de opleidingen en de buitenwereld.”

Vandaag staat er ook een interview met Nahied in het AD Rotterdams Dagblad over haar aanstelling bij Hogeschool Inholland. Tot de komst van Nahied Rezwani op 1 juli 2019 blijft John van der Meulen actief als directeur ad interim van BFL en van Inholland Rotterdam.

Reacties 1 - 1 (1)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.
Nel Kuipers (Jaspers)
15
April
2019
Gefeliciteerd Nahied! Veel werkplezier gewenst!