Rotterdam,
13
maart
2019
|
10:25
Europe/Amsterdam

NEWb pitchdag met verrassende concepten

Met bijzondere opdrachten voor opdrachtgevers als Feyenoord, reisadviesbureau Travel Counsellors en The Student Hotel, zijn studenten van het leerwerkbedrijf NEWb Rotterdam weer begonnen. Met de pitchdag begon weer de enorm leerzame periode waarin creatie, ontwerp en productie centraal staan. Een spannende dag waarop studenten van de opleiding Creative Business zich moesten bewijzen voor hun opdrachtgevers.

Wellicht de meest bijzondere opdrachtgever is Arjan Erkel. De Nederlands cultureel antropoloog en oud-medewerker van de internationale hulpverleningsorganisatie Artsen zonder Grenzen werd bekend doordat hij in de zomer van 2002 werd ontvoerd in de Russische deelrepubliek Dagestan. Hij hield zich daar destijds bezig met de opvang van Tsjetsjeense vluchtelingen. Horizon Media, een van de teams van NEWb gaat nu de uitdaging aan om een AV-productie met Van Erkel te maken. Een ander team gaat naar een congres met de reisadviseurs van Travel Counsellors om een aftermovie van het evenement te maken.

Volgens de studenten is de pitchdag is erg goed verlopen. NEWb-manager Iris de Jong: “De teams hebben allemaal hun best gedaan om een superleuke opdracht eruit te slepen. De gehele dag is ook erg goed ontvangen bij de opdrachtgevers. Zij hebben teruggegeven dat de organisatie erg professioneel was, dat de teams met verrassende concepten zijn gekomen en dat het niveau bewonderenswaardig was. De aankomende 15 weken gaan de studenten hard aan de slag om een goed eindresultaat te realiseren!"

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.