Haarlem,
01
maart
2021
|
14:22
Europe/Amsterdam

Nieuw: speel mee met een speciale ‘Wie is het..?’ Inholland editie!

Raad over welke collega deze beschrijving gaat en win een unieke prijs

wie-is-wie_header_wieishet

De komende weken staat er op maandagmiddag steeds een andere collega van Inholland centraal in het online spel ‘Wie Is Het...?’. Hij of zij wordt beschreven aan de hand van verschillende interesses, expertises en uiterlijke kenmerken. Pak de zoekfunctie van de Wie-is-wie erbij en raad wie het is! Uit alle reacties wordt een winnaar gekozen en diegene wint een bijzondere prijs…

Wie is het..? #1

Ze is geboren op 1 februari 1963 en opgegroeid in het dorp Landsmeer. Nu woont ze in Amsterdam. Nadat ze via verschillende banen in het onderwijs is beland is ze er nooit meer weggegaan. Inmiddels werkt ze al 24 jaar bij Inholland en geniet ze nog elke dag. En als het weer een beetje mee zit, dan stapt ze het liefst op haar fiets naar locatie.

In al die jaren heeft ze ontdekt dat als je zélf het initiatief toont, er veel mogelijk is. Daardoor doet zij nu veel verschillend werk bij Inholland. Je kunt haar bijvoorbeeld kennen van haar werk bij de opleiding, de onderzoekslijn of van het geven van voorlichting op Open Dagen of tijdens proefstuderen. Het allerleukste aan haar werk vindt ze de momenten waarop ze direct contact heeft met de studenten, maar ze is ook graag betrokken bij de afstudeercommissie, projecten, studiebegeleiding en werkgroepen. Op die manier kijkt ze ook vanuit een andere invalshoek naar het onderwijs.

Je kunt haar vijf dagen per week bereiken met vragen over toetsing, onderwijsvormen of over waar je iets kan vinden op Moodle en zelfs als je ’s avonds niet weet welke film je moet kijken, kan je bij haar terecht voor een goede tip! 


Op locatie zal je haar vooral herkennen aan haar lengte en je zal haar vast een keer tegenkomen bij de koffie-automaat: “Maar dan wel die ene waar je echt lekkere koffie kunt krijgen.”. En als je dan een gesprek begint over haar grootste passie brood bakken, dan scoor je gelijk extra punten!

Weet jij over welke collega bovenstaande beschrijving gaat?
Laat je antwoord voor vrijdag 5 maart om 16:00 uur achter in dit formulier!


Wat kan je winnen?
Het originele ‘Wie Is Het?’ bordspel! Maar: het gaat hier om een speciale variant van het gezelschapsspel. Naast de originele kaartjes worden er namelijk 24 kaartjes meegeleverd van profielfoto’s van jouw collega’s uit de Wie-is-wie! Je kan dus de originele kaartjes omwisselen voor de foto’s van je collega’s. Leuk om met de kids thuis te spelen én zo leer je zelf je collega’s ook nog beter kennen. Een win-win-situatie dus!

Hoe kan je winnen?

Uit alle antwoorden op dit bericht wordt een winnaar gekozen d.m.v. een loting. De winnaar wordt op 8 maart bekend gemaakt via Yammer.

Wie ben jij?
Wil jij zelf ook gevonden worden in de Wie-is-wie? Vul dan nu snel jouw profiel in!

Feedback of vragen? Laat hier je reactie achter.