28
mei
2021
|
08:37
Europe/Amsterdam

Nieuwe collega's gezocht: deel jij jouw passie met de professionals van morgen?

voorkeur 1

Over een paar maanden staat ons nieuwe studiejaar voor de deur. Daarom zoekt onze hogeschool de komende maanden nieuwe collega’s met persoonlijk leiderschap, lef en innovatiekracht die ons onderwijs durven te vernieuwen en intensiveren. We werven nieuwe (hybride) docenten, onderzoekers en collega’s voor ondersteunende functies.

Collega’s die begrijpen dat onze studenten centraal staan en we rolmodel zijn voor elkaar. Die geloven dat onderzoek, onderwijs en de praktijk elkaar prachtig versterken.

André Frijters, directeur Human Resources en Communicatie bij Hogeschool Inholland: ”De samenleving verandert in razendsnel tempo. Voor onze studenten en collega’s komt het aan op persoonlijk leiderschap, een open blik, flexibiliteit en wendbaarheid. Het gaat om onderzoekend en ontwerpend oplossingen creëren, testen, durven, doen. Altijd met optimaal gebruik van digitale en technologische ontwikkelingen en het streven naar maximale kwaliteit. Houd onze vacaturepagina de komende maanden in de gaten.’’

Meld je aan voor jouw persoonlijke vacature-alert
Wil je uitgedaagd worden met een nieuwe baan en op de hoogte blijven van de vacatures bij onze hogeschool? Meld je hier aan voor onze vacature-alert! Zodra je deze instelt, ontvang je als eerste de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Mensen maken de school
Het zijn onze collega’s die rolmodel staan voor onze studenten en hen begeleiden naar de banen van morgen. Dat doen zij onder andere door nauw samen te werken met de beroepspraktijk, onderzoekers en collega's uit andere vakgebieden. Benieuwd wie onze collega’s zijn? Bekijk hier onze serie #ditbenik en ontdek wie de persoon is áchter de collega.

Meer weten of vragen?
Wil je meer weten over werken bij onze hogeschool? Ga dan naar onze website: www.inholland.nl/werkenbij.

Heb je vragen over het werken bij onze hogeschool? Stel je vraag via werken@inholland.nl (sollicitaties worden hier niet in behandeling genomen). Onze collega’s Brigitta, Jairo, Cora, Joyce en Meggy van team arbeidsmarktbeleid beantwoorden jouw vragen graag.