Diemen,
14
februari
2018
|
16:01
Europe/Amsterdam

Nieuwe korte post-hbo-opleidingen Big Data Finance en Big Data Marketing

Inholland Academy

Speciaal voor professionals in het vakgebied Finance en Marketing heeft Inholland Academy nieuwe opleidingen Big Data ontwikkeld.

Big Data Finance leert je structureel en slim gebruik te maken van data bij het analyseren, interpreteren en voorspellen van cijfers en bij het nemen van (financiële) beslissingen. Je krijgt inzicht in hoe strategische keuzen met Big Data onderbouwd kunnen worden en hoe je de organisatie/processen beter kunt beheersen en optimaliseren met behulp van Big Data. Deze avondopleiding start in Diemen op dinsdag 27 maart.

Big Data Marketing bied je handvatten voor het structureel en slim gebruiken van beschikbare data voor het nemen van marketing beslissingen en het bepalen van de juiste klantacties. Deze avondopleiding start in Diemen op maandag 26 maart.

Docent
Bert Van der Zee is veelgevraagd trainer en consultant op het gebied van Big Data en auteur van het boek ‘Succes met Big Data’.

Interesse? Schrijf je nu in .

Indien je vragen hebt, neem dan gerust contact op met Willemijn Boschhuizen, opleidingsadviseur op T: 06-37196176 of willemijn.boschhuizen@inholland.nl