Haarlem,
04
juni
2020
|
07:55
Europe/Amsterdam

Nieuwe module master Leren en Innoveren

Maak werk van je onderwijsontwerp

gs-ms-inholland97-1

Wil jij je ontwerpvaardigheden verdiepen en uitbreiden? Sta jij voor de uitdaging om een bijdrage te leveren aan de onderwijsinnovatie en de kwaliteitsafspraken van je opleiding? Dan is de nieuwe module Onderwijsontwerpen van de master Leren en Innoveren iets voor jou.

Maak gebruik van de beschikbare expertise van onze zeer goed gewaardeerde master Leren en Innoveren en geef een impuls aan jouw didactische skills en de kwaliteit van je opleiding. Samen met interne en externe experts ga je op een wetenschappelijke en onderzoeksmatige wijze aan de slag met een onderwijskundig vraagstuk uit jouw praktijk. Het volgen van de module geeft je de kans om te oefenen met het ontwikkelen van een onderwijsontwerp op basis van ontwerpcriteria die je afleidt uit literatuurstudie, waarbij het uiteraard moet gaan om een ontwerp dat relevant is voor je eigen onderwijspraktijk.

In een reeks van zeven interessante masterclasses verspreid over een semester komen bijvoorbeeld aan de orde: toetsen en beoordelen in leerprocessen, ontwerpen van leerpraktijken en design thinking in onderwijsprocessen. Ook nog handig om te weten: je rondt het traject af met een deelcertificaat van de Master Leren en Innoveren en deelname is gratis.

Bekijk het hele programma, data en inschrijving op ons leerportaal HR. Heb je inhoudelijk vragen mail: ingeborg.jansen@inholland.nl of neem contact op door te bellen: 06 166 88 107.