Haarlem,
11
september
2018
|
07:01
Europe/Amsterdam

Nieuwe post-hbo opleidingen Data en ICT bij Inholland Academy

Post hbo

Inholland Academy is met haar onderwijsportfolio continu op zoek naar de vraag in de markt. Momenteel ziet het bij- en nascholingsinstituut van de hogeschool veel behoefte aan opleidingen op het gebied van Data en ICT. Om daaraan invulling te geven, zijn er diverse nieuwe trajecten ontwikkeld die binnenkort op locaties van Inholland van start gaan. Inschrijven is nu mogelijk.

Een greep uit het aanbod:

AVG – Algemene verordening gegevensbescherming
De wet Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), je kunt er als organisatie niet meer onderuit, of je nou wilt of niet. Deze bindende nieuwe wet vereist de benodigde kennis. De AVG heeft niet alleen een enorme impact op hoe je de gegevens van klanten verzamelt en beheert, maar ook op de gegevens die je intern verzamelt. De post-hbo training AVG zorgt ervoor dat jij in 3 maanden tijd alle benodigde kennis in huis hebt zodat jouw organisatie ‘AVG proof’ is. Tijdens de training wordt dieper ingegaan op privacy, wetgeving, het verwerkingsregister, datalek en crisismanagement.

Start
Rotterdam: maandag 15 oktober 2018
Diemen: dinsdag 16 oktober 2018
Alkmaar: donderdag 18 oktober 2018

Blockchain
We zijn aangekomen bij de volgende stap in de industriële revolutie. De nieuwe peer-to-peer economie vraagt om data met eigen identiteit. En dit heeft een nieuw soort dienstverlening nodig, namelijk blockchain. Blockchain is een nieuwe vorm van dataverzameling tussen de consument en de organisatie. Deze samenwerking zorgt ervoor dat de denkwijze en de manier van zaken doen verandert. Leer tijdens deze opleiding de impact van blockchain begrijpen en deze te vertalen naar jouw eigen organisatie. Je leert de nieuwe technologie kennen, maar ook de manier van denken en het anders organiseren van datastructuren. Want achterblijven is geen optie.

Start
Diemen: maandag 15 oktober 2018

Business Information Management
We zien vaak dat er twee werelden zijn binnen een organisatie: de wereld van de business en de wereld van de IT. Er zit een enorme kloof tussen deze 2 werelden want de bewoners van beide planeten begrijpen elkaar niet altijd. Om als organisatie goed te presteren is het juist belangrijk om deze kloof te dichten. En dat leer je tijdens deze post-hbo opleiding Business Information Management. Je krijgt meer inzicht in informatiemanagement en leert verbanden te leggen tussen IT en business. De opleiding is zeer praktijkgericht, dus je leert je nieuwe kennis direct toe te passen op jouw eigen praktijksituaties.

Start
Rotterdam: maandag 15 oktober 2018
Diemen: dinsdag 16 oktober 2018
Alkmaar: donderdag 18 oktober 2018

Meer informatie?
Bezoek voor meer informatie de website van Inholland Academy.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.