13
augustus
2019
|
09:54
Europe/Amsterdam

Nieuwe studenten klaar voor aftrap spetterende introductie

Het ontmoeten van je nieuwe studiegenoten, ontdekken van de beste hotspots in de stad én vooral megaveel lol hebben. De introductieweek gaat weer bijna beginnen. Wat doen je medestudenten van de andere Inholland-locaties? Je leest het hier!

Leestijd: +- 2 minuut.

Voor jou als nieuwe student in Delft begint de introductie al deze week op 15 en 16 augustus met het Eerstejaarsweekend, georganiseerd door de studieverenigingen. Je maakt kennis met je nieuwe studiegenoten, en doet na het weekend mee aan de OWee, dé ontvangstweek van hbo- en wo-studenten die in Delft komen studeren. Een week met talloze activiteiten om het eerste jaar perfect in te luiden. Check de video hieronder voor een terugblik van 2018.

Haarlem
De acht studieverenigingen van Inholland Haarlem, het Onafhankelijk Heeren Dispuut Carpe Noctem (O.H.D.C.N.), het Onafhankelijk Dames Dispuut Carpe Noctem (O.D.D.C.N.) en ’t Haerlems Studenten Gildt organiseren samen de introductieweek in Haarlem.

Zo doen de studenten van Creative Business mee aan Creatro. Dit is dé introweek voor Creative Business waarin je veel medestudenten leert kennen, Haarlem leert kennen als studentenstad en drie dagen lang te gekke activiteiten gaat doen.

Ga je Pabo, Social Work, MBRT, Informatica, Information Technology, Tourism Management, Bouwkunde of Bouwmanagement & Vastgoed/Ruimtelijke Ontwikkeling studeren bij Inholland Haarlem? De vijf studieverenigingen Personalia, Röntgenius, Lepidoptera, Virplaca en Voluptuaria van Inholland Haarlem en ’t Haerlems Studenten Gildt organiseren samen de gezellige introductieweek van Haarlem. Deze introweek duurt van 26 tot en met 30 augustus. Meer info via introweek.nl.

Studenten Business Studies leren de opleiding, medestudenten en Haarlem beter kennen van 27 tot en met 29 augustus. Deze week is georganiseerd door het Onafhankelijk Heeren Dispuut Carpe Noctem.

De Haarlemse studenten Sportkunde studeren bij Inholland Haarlem? Doe van 26 tot en met 30 augustus mee aan de allerleukste week van het jaar, ontmoet je studiegenoten en leer de stad Haarlem kennen.

InAlkmaarIntro
Als aankomende eerstejaarsstudent in Alkmaar doe je mee aan de InAlkmaarIntro 2019. Tijdens allerlei activiteiten leer je de hogeschool kennen, de stad Alkmaar en natuurlijk elkaar. Een kroegentocht, dispuutspelen, een BBQ, karaoke en een eindfeest zijn de ingrediënten. Hoe mooi is dat?! De InAlkmaarIntro vindt plaats 26 augustus t/m 29 augustus 2019.

Oh Oh Intro
Ga je studeren in Den Haag? Dan kun je de Oh Oh Intro niet missen. Veel toffe dingen om te doen, zoals een boot- en citytour. Zet donderdag 5 september alvast met rode stift in je agenda, want dan kun je helemaal losgaan tijdens het Oh Oh Intro festival met onder andere Tony Junior, Shirak en Freddy Moreira. Alvast sfeer proeven? Klik op de foto’s!

Rotterdam & Dordrecht
De eerste 100 dagen van je opleiding zijn erg belangrijk. Als je die goed doorkomt, rol je veel sneller en makkelijker door je studie heen. Bij Inholland Rotterdam kun je daarom meedoen met het 100days-programma, met een aantal handige tools. Schrijf je op tijd in voor de workshops, laat je inspireren en geef jouw studie-skills een boost. En als je dan op dag 101 uitbrakt na het #100dagenfeest, komt er misschien zomaar ineens een ander cliché in je op: alles went. Wil je het programma zien? Check de website.

Als onderdeel van je introductie kun je in Rotterdam op woensdag 28 augustus naar het supergezellige Friet Festival. Met alle eerstejaarsstudenten van Inholland Rotterdam kun je genieten van een lekker Rotterdams frietje. Iedere opleiding heeft een eigen starttijd, dus kijk bij de opleidingsinformatie in de MyStart-app wanneer jij je frietje gaat halen.

Ga je studeren in Dordrecht? Dan begint op maandag 26 augustus de introweek. Van dinsdag 27 tot en met vrijdag 30 augustus ga je op kamp. Meer informatie vind je in de MyStart-app.

Ontdek Amsterdam
In onze hoofdstad maak je in de week van 26 augustus kennis met je opleiding, medestudenten en docenten. Naast de activiteiten van je eigen opleiding is er ook een gezamenlijk evenement op donderdag 29 augustus. In Diemen organiseren studenten het BLEND festival, voor de opleidingen in het Amsterdam is er het Intro! Festival.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.