Den Haag,
24
april
2017
|
08:00
Europe/Amsterdam

Nomineer een onderzoeker voor de Wij Inholland Award!

Inschrijving verlengd tot 19 mei

Wij Inholland onderzoek

Welke onderzoeker van Inholland die maatschappelijk relevant en praktijkgericht onderzoek gedaan heeft verdient volgens jou de Wij Inholland Award in de categorie onderzoek? We zijn op zoek naar innovatief onderzoek dat aansluit op de Inholland-thema’s gezond, duurzaam en creatief én daarmee een brug slaat naar het werkveld. De uitreiking vindt plaats tijdens Pop-up Lab Inholland op 26 juni bij Inholland Den Haag (voorheen de Onderzoeksdag). Je hebt tot 19 mei om je voordracht in te zenden.

Naast een eervolle vermelding krijgt de winnaar een award, volop publiciteit en een geldbedrag van € 5.000,- om te besteden aan individuele scholing en persoonlijke ontwikkeling. Hierbij kan gedacht worden aan een cursus, workshop, congres of werkbezoek gerelateerd aan de onderzoeksactiviteiten.

Hoe draag je iemand voor?
Je kunt een eigen onderzoek inzenden, maar ook een ander voordragen. De inzending moet in ieder geval onderstaande informatie bevatten:

  • een motivatie per criterium waarom het onderzoek voor de Wij Inholland award in aanmerking komt
  • een korte beschrijving van het onderzoeksproject
  • achtergrondinformatie over de onderzoeker (bijvoorbeeld curriculum vitae)
  • een kopie van een publicatie/publiciteit over het onderzoeksresultaat

De deadline voor de voordrachten is verlengd tot 19 mei. Je kunt de inzending versturen per e-mail naar johannes.vandervos@inholland.nl

Wat zijn de beoordelingscriteria?
De beoordelingscriteria zijn gebaseerd op het Onderwijskompas en het brancheprotocol kwaliteitszorg onderzoek (BKO):

  • ‘Persoonlijk en dichtbij’: het onderzoek is van belang voor het onderwijs en de beroepsgroep, en de resultaten worden in het onderwijs en het werkveld gebruikt.
  • ‘Durf te leren’: het onderzoek biedt een leeromgeving voor docenten en studenten om te experimenteren, te innoveren en met en van elkaar te durven leren.
  • ‘Diversiteit als kracht’: het onderzoek heeft een discipline- en domein overstijgend karakter.
  • ‘We bekennen kleur’: het onderzoek draagt bij aan de thema’s duurzaam, gezond en creatief.
  • ‘Kwaliteit in interactie’: het onderzoek wordt uitgevoerd door studenten, docenten en bij voorkeur ook met vertegenwoordigers uit het beroepenveld

Jury
De jury maakt uit de inzendingen een eerste selectie op basis van de bovengenoemde criteria. Dit leidt tot een shortlist van drie onderzoeken. Deze drie onderzoeken worden beoordeeld door de jury die bestaat uit Huug de Deugd (lid College van Bestuur), Donald Ropes (lector Learning and Development in Organisations), Ineke van Halsema (kennisprofessional en interim directeur HRM bij De Haagse Hogeschool) en Nadia Piet (innovation consultant en student International Business Innovation Studies)

De Wij Inholland Award in de categorie onderzoek is de nieuwe naam van de Inholland Onderzoeksprijs, zoals die de afgelopen jaren is uitgereikt.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.