09
januari
2023
|
08:30
Europe/Amsterdam

Nu ook nieuws op Iris van locaties en domeinen!

Meteen lezen? Voeg het toe aan jouw startpagina!

Vanaf deze maand kun je op de startpagina van Iris naast algemeen nieuws ook kiezen voor nieuws van locaties en domeinen. Via iris.inholland.nl/nieuws, ook te vinden via de snelknop Nieuws bovenaan de startpagina op Iris, vind je een ruim overzicht met algemeen, locatie- en domeinnieuws. Ook kun je de ‘widget’ locatie- en domeinnieuws toevoegen aan je startpagina. Op deze manier hopen we je voortaan (nog) beter en op maat te informeren met nice- en need-to-knows!

Hoe werkt het?
In onderstaande video vertelt onze collega Rosalie jou hoe je locatie- en domeinnieuws ‘instelt’ en kunt bekijken op Iris.

download

En dan nog dit…
Naast locatie- en domeinnieuws hebben we ook het blokje ‘In de media’, een digitale knipseldienst met links naar berichten over Hogeschool Inholland die extern zijn verschenen in de media. Ook deze widget kun je toevoegen aan je startpagina. Dit doe je op dezelfde manier als met het locatie- en domeinnieuws, via ‘Mijn widgets’.

 Wie doet wat?
De redactie van de stafdienst Communicatie & Human Resources verzorgt/onderhoudt het algemene nieuws. De WIR-teams/domeinteams verzorgen het domein (onderwijs)- en locatienieuws.

 Heb je nog vragen naar aanleiding van deze mail? Deel ze gerust!