29
maart
2022
|
07:28
Europe/Amsterdam

Ondersteuners ontwikkelen door

Zestor-regeling voor loopbaanadvies en -coaching

Zestor ontwikkelt door

Wegens het succes van de eerdere regeling ‘Ondersteuners leren door’ start Zestor met een nieuwe regeling speciaal voor ondersteuners in het hbo. Het aanbod van deze nieuwe regeling bestaat uit diverse vormen van loopbaanadvies en -coaching. Dit wordt in de vorm van een keuzepakket aangeboden. Deelnemers kunnen één module kiezen uit het aanbod en bepalen zelf waarover zij in gesprek willen gaan. 

Waarom deze regeling? 
Ondersteuners zijn de stille kracht van het hbo. Secretaresses, administratief medewerkers, roostermakers, receptionisten en alle andere ondersteuners van hogescholen scheppen de randvoorwaarden die goed onderwijs en praktijkgericht onderzoek mogelijk maken. De afgelopen tijd is veel van dit ondersteunende werk veranderd. Met name ook door de coronacrisis, waardoor er steeds meer digitaal vanuit huis wordt gewerkt. Zestor, het arbeidsmarkt- en opleidingsfonds van hogescholen, wil ondersteuners helpen bij het omgaan met dit soort veranderingen. Daarom stellen wij speciaal voor ondersteuners deze regeling beschikbaar. 

Wanneer is deze regeling iets voor jou?

  • Wil je sparren met een loopbaanadviseur over je loopbaan en ontwikkeling? … 
  • Wil je weten wat je kansen zijn om nu of straks werk te vinden en hoe je die kansen groter maakt? … 
  • Heb je hulp nodig om te leren hoe je een gesprek over ontwikkeling en loopbaan moet voeren? … 
  • Wil je weten hoe je meer inzicht krijgt in je talenten en ontwikkel-mogelijkheden? … 
  • Mag je bijna met pensioen en wil je weten hoe je die laatste jaren goed vorm kan geven? ... 
  • Wil je weten hoe je je werkplezier kan verhogen? … 

...dan is deze regeling voor jou! 

Wat kost het? 
Deelname aan deze regeling is voor jou als ondersteuner volledig gratis! Het traject wordt gefinancierd door Zestor, het arbeidsmarkt- en opleidingsfonds van hogescholen. 

Hoe werkt het? 
Je meldt je eenvoudig aan via deze link naar de stimuleringsregeling Ondersteuners ontwikkelen door. Hier vind je ook de voorwaarden en het keuzepakket. 

Looptijd regeling 
De regeling loopt vanaf 10 maart en aanvragen kunnen worden ingediend tot 28 februari 2023, tenzij het totaal aantal beschikbare plaatsen eerder is uitgeput.