Haarlem,
02
juli
2020
|
13:30
Europe/Amsterdam

Onderweg je salaris checken? Download de HR2day-app!

HR2day-app

Onderweg en snel even informatie checken over je verlof, salaris en declaraties? Vanaf nu kan dat! Met de HR2day-app heb je overal en altijd toegang tot je HR-processen. Download de HR2day-app gratis op je telefoon, tablet of iPad via Google Play of via de App store.

Door in te loggen met je Inholland-gegevens heb je, net als HR2day op je pc, via de app toegang tot het Employee Interaction Center. Daar vind en regel je alles rondom je dienstverband. Zoek actuele gegevens op of geef wijzigingen door. Vraag verlof aan, voer een declaratie in of geef een adreswijziging door of bekijk je actuele verlofsaldo, je salarisspecificaties en declaraties.

Ben je leidinggevende? Dan vind je in het Manager Interaction Center alles met betrekking tot je medewerkers. Zie wie er verlof of verzuim heeft of behandel verzoeken tot verlof- of verzuimtaken. Ze kunnen hier ook mutaties doen of goedkeuren.

Zoals vele apps is ook de HR2day-app continu in doorontwikkeling. Om de zoveel tijd zijn er updates waarbij er bijvoorbeeld aanvullende functionaliteiten beschikbaar komen.

De app kun je downloaden via Google Play (Android) of de App store (Apple) en is zo ontwikkeld dat hij intuïtief te gebruiken is, zonder gebruikershandleiding. Je logt in met je Inholland-account. De HR2day-app is net zo veilig als de app die je bijvoorbeeld gebruikt voor mobiel bankieren. 

De HR2day-app is beveiligd met een pincode of een vingerafdruk/gezichtsherkenning. Derden kunnen dus niet zomaar de app gebruiken. De app logt automatisch uit. Dus er is geen risico dat je de telefoon vergeet uit te zetten

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.