Den Haag,
11
maart
2021
|
08:06
Europe/Amsterdam

Online Leernetwerk: studeren met een beperking in tijden van corona

Doe mee op 30 maart!

Studeren pc

De impact van de coronacrisis op het leven en de studie van studenten met een beperking is groot. Wil jij deze studenten goed en adequaat begeleiden? Meld je dan aan voor ons Leernetwerk op 30 maart van 10.00 tot 12.00 uur. 

De coronacrisis heeft gezorgd voor een toename van het aantal studenten met psychische problemen. Daarnaast neemt het aantal studenten met ADD, dyslexie, psychische klachten of autisme al een aantal jaar toe. Maar liefst drie op de tien studenten hebben een functiebeperking. Een deel van deze groep wordt hierdoor tijdens de studie belemmerd.


Naast de workshop kan je je ook aansluiten op het online leernetwerk: zie in de video de uitnodiging.

Vraag jij je af wat deze studenten nodig hebben in deze tijd om succesvol te kunnen zijn in het hbo en daarna en hoe jij je begeleiding hier op kunt afstemmen? Wil je in gesprek met studenten over hun ervaringen met studeren met een beperking in coronatijd? Meld je dan aan! Na afloop krijg je ook nog een toolbox mee, zodat je de informatie kunt delen met je collega’s. Ook kun je aansluiten op het online Inholland-platform Studeren met een ondersteuningsvraag om in contact te blijven met collega’s en staf over dit thema.

Wil je dat wij aan de slag gaan met jouw casus, mail deze dan naar: professionaliseren@inholland.nl

Er zijn geen kosten verbonden aan het Leernetwerk. Aanmelden kan via het leerportaal.