Haarlem,
07
september
2020
|
09:02
Europe/Amsterdam

Online Onderwijsdag gemist? Bekijk alle webinars terug

Online Onderwijsdag 27-08-2020

De Online Onderwijsdag op 27 augustus was een groot succes: de 20 webinars konden gemiddeld op zo'n 40 deelnemende collega's rekenen. Kon je er niet bij zijn of moest je een bepaald seminar missen? Goed nieuws: je kunt alle webinars nu rustig terugkijken via Stream.

Goed gewaardeerd
De Online Onderwijsdag bood een afwisselend programma en alle collega’s die een webinar gaven hadden er zin in. En dat werd gewaardeerd: de webinars kregen gemiddeld een 8. Vooral de webinars over binding met studenten werd zeer druk bezocht. Veel collega’s wilden meer weten over hoe je in deze tijd fijn contact met je studenten hebt.

Veel nieuwe collega’s
Vlak voor de start van het nieuwe studiejaar mochten we ook veel nieuwe collega’s verwelkomen. Speciaal voor deze collega’s was er een programma met webinars voor startende medewerkers. Daarin kwamen onder meer de basis van didactiek en handige online tools om les te geven en samen te werken aan bod. Een mooie start dus!

Bekijk de webinars terug
We hebben alle webinars opgenomen. Je bekijkt ze heel gemakkelijk terug via Streams, waar en wanneer het je uitkomt.

Naar de webinars

Voor in de agenda: Online Moodle-dag op 5 oktober
De smaak van online kennisvergaring te pakken? Dan kun je op 5 oktober je hart ophalen op de Online Moodle-dag. Je kunt in de ochtend meedoen aan verschillende webinars rond alle mogelijkheden van Moodle. Met herkenbare voorbeelden van je collega's leer je hoe je van onderwijsontwerp tot een goede inrichting van Moodle komt.