Haarlem,
25
januari
2021
|
15:09
Europe/Amsterdam

Op zoek naar een nieuwe interne uitdaging? Lees meer over jouw mogelijkheden!

Docent Rob Prins, een van Alaoui's collega's bij Social Work in Rotterdam

Bij Inholland moedigen we je aan jezelf te zijn en dagen we je uit verder te groeien. Graag helpen we je dan ook als je op het punt staat om een nieuwe stap te zetten. Daarom hebben wij alle relevante informatie over onze vacatures, het sollicitatieproces en loopbaanadviesgesprek speciaal voor jou op een rij gezet.

Jouw persoonlijke oriëntatie
Een goede manier om jezelf te oriënteren is te zoeken naar vacatures die je aanspreken. Dat zet je ongetwijfeld aan het denken. Kies je bijvoorbeeld voor dezelfde functie binnen een ander domein of een andere stafafdeling? Of denk je eraan een andere (inhoudelijke) richting op te gaan binnen onze hogeschool?

Onze interne vacaturepagina
Op Iris heb je via ‘Interne vacatures’ toegang tot onze vacaturepagina. Een helder overzicht van alle uitdagingen die er binnen onze hogeschool beschikbaar zijn. Want soms is een nieuwe stap dichterbij dan je denkt. Het is belangrijk dat je altijd solliciteert via de interne vacaturepagina (en niet via de Inholland-website). Als de vacature namelijk intern en extern wordt geworven, is er bij gelijke geschiktheid namelijk voorrang voor interne collega’s. En dus is het belangrijk dat jouw sollicitatie via het interne kanaal binnen komt.

Neem direct een kijkje op onze vacaturepagina!

Meer informatie over vacatures, werving en selectie vind je ook op onze Weten & Regelen-pagina op Iris.

Tip: stel de pagina in als favoriet in je persoonlijke Iris-omgeving. Zo ben je nog maar één druk op de knop verwijderd van jouw nieuwe kansen

Meld je aan voor jouw persoonlijke interne vacature-alert
Staat er nog geen interessante vacature voor je bij? Onderaan het vacatureoverzicht vind je ons interne vacature-alert. Zodra je deze instelt, ontvang je als eerste de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox. Goed om te weten: alleen onze wervingsadviseurs kunnen zien welke collega’s zich hebben aangemeld voor de interne vacature-alert en waarborgen jouw privacy.

Ben je er nog niet helemaal uit wat je zoekt of wat je wilt
Een volgende stap zetten in je loopbaan kan wellicht spannend zijn. Ben je benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn en wat het Mobiliteit Centrum Inholland (MCI) voor jou kan betekenen? Bij het (MCI) kun je terecht met al je loopbaanvragen. Het contact met het Mobiliteit Centrum is vertrouwelijk.

Wil je meer informatie? Bel dan met Ronald Paalvast: 06 46 636179 of Helma Nijssen: 06 1144 9841.