14
november
2023
|
09:11
Europe/Amsterdam

Oproep voordrachten Wij Inholland award - Ondersteuner van het jaar 2024

Patricia Bax, algemeen teamondersteuner bij HBO-Rechten

We waarderen onze collega's, die iedere dag als ondersteuner voor ons onderwijs en onderzoek werken en een cruciale rol spelen om kwaliteit meer zichtbaar te maken voor onze studenten en de buitenwereld. Daarom hebben we de keuze gemaakt om bij de komende nieuwjaarsbijeenkomst weer de Wij Inholland award voor Ondersteuner van het jaar uit te reiken. Voordrachten voor kandidaten zijn welkom vanaf nu!

De Ondersteuner van het jaar is een topcollega, een échte verbinder tussen studenten, collega’s van onderwijs, diensten en externe partner. We stellen collega’s en studenten in de gelegenheid om kandidaten voor deze award voor te dragen via de hogeschooldirecteuren en stafhoofden. Voordragen kan door dit formulier in te vullen.

We verwachten een inspirerend en met passie gebrachte voordracht op basis van de hieronder genoemde criteria. Daarna bepaalt een jury wie de Wij Inholland award wint. Bestuurszaken en Communicatie regelen dit verder. Een jury beoordeelt de voordrachten op basis van het Strategisch Plan ‘Samenwerken aan een Vitale Metropool’ en de Inholland-professional.

  1. ‘Persoonlijk en dichtbij’: de ondersteuner heeft oog voor de behoeften van onderwijs, onderzoek en studenten;
  2. ‘Diversiteit als kracht’: de ondersteuner heeft oog voor verschillende behoeften van collega’s, studenten en het onderwijs en weet hierop in te spelen;
  3. Altijd elkaar versterken: de ondersteuner heeft een open blik en zet zijn talent in om adequaat in te spelen op de behoeften van onderzoek, onderwijs, ondersteuning en de student;
  4. ‘Kwaliteit in interactie: de ondersteuner is een verbinder binnen de organisatie.

De prijs omvat: de eer, een geldbedrag van 2.500 euro, te besteden aan onderwijsinnovatie, een award en een interview en artikel in-en extern. De prijs reiken we uit tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst op dinsdag 9 januari op onze locatie in Den Haag.

De deadline voor de voordracht is woensdag 6 december. Ga naar het het formulier om je voordracht in te dienen!

Foto Patricia Bax

Interview met Patricia Bax, Ondersteuner van het jaar 2023
Vorig jaar was Patricia Bax, algemeen teamondersteuner bij HBO-Rechten, de gelukkige winnaar van de Wij Inholland award Ondersteuner van het jaar 2023. Patricia: “De award is een mooie erkenning voor mijn inzet. Collega’s die me hebben voorgedragen waarderen mijn betrokkenheid en energieke inzet.” Lees hier het interview dat we hadden met Patricia na het winnen van de award.