Den Haag,
23
februari
2023
|
15:00
Europe/Amsterdam

Oud-student geeft masterclass: De kunst van jezelf verkopen

Op dinsdag 21 februari gaf Leon van Maren, oud-student Creative Business,  een masterclass aan studenten over hoe zij zichzelf het beste kunnen verkopen bij het zoeken naar een droomstage, afstudeerplaats of (bij)baan. 

Het idee van deze workshop kwam van het studentenactiviteitenteam van het Studentsucces Centrum. Meerdere studenten gaven aan graag tips te willen ontvangen over hoe je jezelf kunt onderscheiden bij het zoeken naar stages. De naam van Leon kwam al snel naar voren. Als oud-student Creative Business en opdrachtgever voor verschillende projecten bij de opleiding en in de stad, is Leon nog steeds betrokken bij Inholland Den Haag.

Je eigen merk
Tijdens de masterclass leerde Leon de studenten over hoe belangrijk personal branding is.  Hoe studenten van zichzelf echt een merk kunnen maken en hoe ze hun netwerk kunnen uitbreiden. Ook liet hij zien waar studenten kunnen zoeken voor stages en banen en gaf hij tips over hoe je jezelf tijdens een sollicitatiegesprek goed kunt verkopen.  Na de interessante masterclass sloten Leon en de studenten gezellig af met een netwerkborrel in Edgar Dale’s. 

Student & Stad
Leon van Maren is als project- en eventmanager werkzaam voor Student & Stad in Den Haag. Student & Stad is een samenwerking van alle Haagse hogescholen, universiteiten, gemeente en studenten(organisaties) met als doel het optimaliseren van de voorzieningen van het Haagse studentenklimaat voor alle studenten.