Alkmaar,
01
juli
2019
|
11:20
Europe/Amsterdam

Overlijden Ron Glandorf, docent bij Business Finance & Law Alkmaar

Onze Ron Glandorf is er niet meer!

Ron die altijd vrolijk groetend onze afdeling op kwam, voor wie geen berg te hoog was. Ron die ook scherp kritisch kon zijn, naar management, naar collega’s, naar zichzelf. Vaak met een kwinkslag. Ron die altijd positief bleef. Ron die vol humor zat en dat maar al te graag met ons deelde. Hij trok daarmee ook volle klassen. We zouden hem tekort doen als dat de enige reden was: Ron was gewoon een goede docent. Ron wilde “nog een jaartje bijtekenen”, zoals hij dat zelf noemde. Omdat hij het zo leuk vond “om met die jonge gasten aan de slag te gaan”. Daarna wilde hij volop gaan genieten, andere leuke dingen doen. Met zijn vrouw, vrienden, kinderen. Onze Ron is er niet meer. Wat zullen wij Ron vreselijk gaan missen.

Ron Glandorf is vrijdag 28 juni plotseling overleden. Hij vervulde zijn werk bij BFL Alkmaar als docent Statistiek, Wiskunde en Informatica, daarvoor was hij ook docent bij de opleidingen Business IT & Management en Pabo. En ook was Ron onderzoeker bij het lectoraat Data Driven Smart Society.

Alle docenten, medewerkers en studenten van de opleidingen van Business Finance & Law Alkmaar

Op de tweede etage (A203) van Inholland Alkmaar is een ruimte ingericht met een condoleanceregister.

Reacties 1 - 13 (13)
Bedankt voor uw bericht.
Noortje Temmerman
03
July
2019
Ron,

Ongelofelijk dit. Ongelofelijk dit bericht. Zo positief, zo innemend, zo als echt "mens". Wat een voorrecht jouw collega te mogen zijn. Dat alle positiviteit met jou voortleeft. Dank.
Jouw familie heel veel succes en sterkte met dit verlies.
Teun Ammeraal
03
July
2019
Wat hebben we mooie dingen meegemaakt!! Ik ga je ontzettend missen.
Collega
03
July
2019
Lieve Ron,
Je was een goede vriend en collega. Het doet pijn dat je er niet meer bent. Als ik op school ben, verwacht ik nog ieder moment een van je begroetingen te horen "een goedemorgen allen, niemand uitgezonderd vandaag" met een grote grijns. Humor, kritisch, altijd correct, slim en fijn om bij in de buurt te zijn. Je was open en je was iemand die je kon vertrouwen. Ik zal je niet vergeten.
Collega
03
July
2019
Je was een hele goede en fijne collega en vriend. Scherpzinnig in je vak, humorvol en gezellig. We hebben ook momenten gehad dat je "effe" tegen me moest aanpraten over de persoonlijke dingen in het leven. Ik zal je niet vergeten Ron.
Jan Pijnappel
03
July
2019
Ron was een uitstekende humorvolle docent. Hij was sportief en de pacemaker die hij al op jonge leeftijd kreeg vond hij geen belemmering. Als voormalig directielid van de HEAO ondervond ik dat je altijd op Ron kon rekenen.Ook in De Rijp was hij actief in het verenigingsleven. Jammer dat zijn leven zo plotseling eindigde.
Olav Rulander
02
July
2019
Beste collega's, studenten, familie en vrienden,

Gecondoleerd en veel sterkte met elkaar de komende tijd. Ron was een zeer gewaardeerde collega, die in veel opzichten erg gemist zal worden.

Olav Rülander

Tjeerd van der Ploeg
02
July
2019
Ik ga mijn lieve vriend en ook collega vreselijk missen.
Bart Jonk
01
July
2019
Veel sterkte de komende periode voor alle familie en vrienden.

Ron was in ‘95 stagebegeleider via HEAO Alkmaar toen ik op Aruba een van de leukste en mooiste periodes uit mijn leven mee kon maken.
Ron, jij hebt daar een bijdrage aangeleverd waarvoor ik je wil bedanken
Collega
01
July
2019
Je was een fijne, grappige maar bovenal scherpzinnige collega met veel zelfspot en wij docenten en de studenten verliezen aan jou een mooi mens. Rust zacht, lieve Ron.
Youri Bakker
01
July
2019
Heel naar bericht, want wat was dit een goede en positieve docent die ik in mijn eerst jaar heb gehad.
Ik wil alle nabestaanden sterkte wensen!
Jordy Leeuw
01
July
2019
Wat vreselijk om dit te lezen, sterkte voor alle nabestaanden. Ik heb een hoop van hem geleerd tijdens mijn eerste jaar.
-
01
July
2019
Wat erg, gecondoleerd en heel veel sterkte aan de nabestaanden!
Johny Rooker
01
July
2019
Ik wil met een pijnlijk hart de condoleance aan Rons vrouw, kinderen en betrokken collega's overbrengen.Wat een afschuwelijk onverwacht bericht.
Ik heb Ron vanaf 1992 als collega meegemaakt en herken hem in bovenstaande omschrijving.
Altijd vrolijk en humor.
Tijdens een personeelsuitje met de sector economie riep hij een: "Jongens, wat zijn wij toch een vriendengroep. Ik gebruik nog regelmatig de uitlating van hem: "Wat ben ik toch blij dat ik een gewone jongen ben"
Het was leuk hem afgelopen jaar nog eens tijdens een professionaliseringsdag te spreken.
Zijn lachwekkende karakteristieke betitelingen uit de jaren 90 zal ik hier niet herhalen.

Ik wens Rons vrouw en kinderen veel sterkte met het verwerken van deze markante Ron.

Johny Rooker