Haarlem,
11
april
2022
|
10:30
Europe/Amsterdam

Pabo-student? Geef 13 april je mening over plezierig studeren!

Wat heb jij nodig om jouw studievoortgang te stimuleren? Deel het in de bijeenkomst NPO

logo_npo_studeren

Doe jij  woensdag 13 april van 9.00 tot 14.00 uur ook mee aan de bijeenkomst van het Nationaal Programma Onderwijs (NPO)? Met behulp van stellingen en pollvragen willen we met jou in gesprek over studiesucces en plezierig studeren. Als  opleiding Leraar basisonderwijs (Pabo) vinden we het belangrijk om ons extra in te zetten voor een fijne studievoortgang en natuurlijk het welzijn van onze studenten.

Net zoals veel andere scholen en domeinen in Nederland heeft het domein Onderwijs en Innovatie tijdelijk extra geld gehad om meer hulpmiddelen voor studenten te creëren. Denk hierbij aan de studentbuddy’s of aan de Gelukkige Student Academy: voorbeelden van projecten die al succesvol zijn uitgevoerd. Op de vijf Pabo-locaties lopen verschillende NPO-activiteiten. Hou dus goed in de gaten welke activiteiten plaatsvinden of welke hulpmiddelen er op jouw locatie beschikbaar zijn. Vraag ernaar bij jouw studieloopbaanbegeleider of leercoach als je hierover meer  wilt weten.

JameeDoesburgInsta-stories
Tijdens de bijeenkomst van woensdag 13 april neemt onze studentadviseur Jamee Doesburg, van Inholland Haarlem, de Instagram-stories over. Zij neemt je mee met de opening, de sfeer en beantwoordt zelf ook wat stellingen! Kijk mee met de Instagram-stories via @inhollandpabohaarlem

 

Het NPO-programma is bedoeld om jou als student verder op weg te helpen in je studie. Wij hebben daar jouw mening en hulp voor nodig. Samen kunnen we studeren weer leuk maken!

Studentadviseur Jamee Doesburg

Laat van je horen!
Een dag om niet te missen dus. Kom langs in de lounge van G0 tussen 9.00 en 14.00 uur! Koffie, thee en koekjes staan klaar.  Of reageer op de Insta-stories. Geef je mening op 13 april!