Haarlem,
09
december
2020
|
10:53
Europe/Amsterdam

Persoonlijk leiderschap voor medewerkers - YodTum

online_onderwijs_22

Wil je graag beter voor ogen hebben hoe je kunt stoppen met gedrag dat niet productief voor je werkt en nieuwe scenario’s bedenken voor gedrag dat je wél de resultaten brengt die je vervullen? Doe dan mee met het YodTum Persoonlijk Leiderschapstraject. Dit is een persoonlijk ontwikkeltraject met als uitkomst een helder zicht op je levensdoel; je grootste verlangen, je innerlijke kracht en je natuurlijk leiderschap om jouw levensdoel te realiseren

YodTum is het instrument dat je via zelfonderzoek leidt naar jouw natuurlijk leiderschap. In je natuurlijk leiderschap inspireer je jezelf én anderen, door te zijn wie je werkelijk bent. Je komt oog in oog te staan met je overlevingsstrategie, je blinde vlek en je valkuil. Je krijgt inzicht in je unieke, innerlijke kracht is en hoe je die kunt inzetten om jezelf en anderen te inspireren door je levensdoel te verwezenlijken. De YodTum Coach en de andere deelnemers zijn tijdens het traject jouw spiegel en sparringpartner. 

Het traject start, bij voldoende aanmeldingen, op 14 januari 2021. Ga naar het Leerportaal HR voor meer informatie en om je aan te melden.